Skylanders Trap Team er dette års udgivelse med de populære figurer fra det fantasifulde Skylanders univers. Det er, som de seneste udgivelser, den vindende kombination af fysiskt legetøj og digital spil. Denne runde er tilbage i hænderne hos Toys for Bob der skabte det originale spil som startede denne helt nye genre. I år har vi bl.a. også fået Disney Infinity og Nintendo amiibo som spillere på den arena.

trapteam 02Det er igen Eon der din guide og giver dig introduktionen til denne fjerde historie om Skylanders. Og det er igen vores skallede skurk Kaos der er på spil. Denne gang har ham med list og snilde, men mest som et sammenfald af uheldige omstændigheder, sluppet de stygge banditter fri fra Cloudcracker fælgslet. Samtidig har det krystal som har holde skurkene indespærret dannet nogle særlige fælder kaldet Fagntanium (eng. Traptanium). Det skal du benytte for at fange de enkelte skurke.

trapteam 03Der er som sædvanligt en blød introduktion til de forskellige gameplay elementer selvom alle der har spillet Skylanders tidligere kender alt det grundlæggende. Jeg har tidligere sammenlignet det med Diablo som en dungeon crawler for et yngre publikum og det holder stadig vand. Du benytter dine forskellige figurer til at kæmpe mod alle mulige former for slyngler indtil de noget større boss kampe. Undervejs er der masser af mini spil, opgaver der skal løses og ting der skal samles. Du kan gennemføre spillet med det som findes i start pakken, selvom det jo er beregnet til at du skal købe flere figurer og fælder.

trapteam 04Denne gang er de mest specielle figurer Trap Master som har unikke krystal våben. Samtidig er der selvfølgelig fælder også lavet af krystal. Begge findes i forskellige elementer som vand, ild, jord og så videre. Der findes i pakken en meget fin plakat der viser alle figurer og fælder, samtidig med at der er en pap holder så du kan huske hvilken skurk der er fanget i hvilket krystal. De forskellige banditter holdes i en fælles fængsel og kan flyttes til det krystal du ønsker. Så ét af hvert Fangtanium krystal bringer dig langt. Flere krystaller gør at du kan have flere fælder klar så det er ikke spildt at have flere.

trapteam 01Det er rigtigt morsomt med de mange forskellige fjender som, når de er fanget, kan bringes til at kæmpe for dig. Som f.eks Sheep Creep der absolut er en af de mere hard core får. Du får også mulighed for at få Kaos til at hjælpe dig når han er fanget i det specielle krystal som kan holde ham. Fælden som sluttes til din konsol eller PC indeholder denne gang både lys og en højtaler. Det virker helt vildt godt når en skurk bliver fanget og deres stemme kommer fra portalen. Har du et Fangtanium krystal siddende i fældes så kommer der også kommentarer mens du spiller. Det skal nok drive en forældre eller to til vanvid.

trapteam 06Du kan som i alle de foregående spil benytte dine eksisterende figurer. Her prøver jeg lige et udvalg af nogle af mine favorit figurer. Specielt er jeg glad for troldmanden Double Trouble som kan hidkalde en mini udgave af sig selv. Ellers er der faktisk frit slag på alle hylder så du kan spille igennem med alle dine gamle figurer og kun benytte Trap Master figurerne når du skal ødelægge krystaller eller gennem de områder som på anden måde kræver specielle egenskaber. Der er også en helt ny slags figurer og det er minis. Minis er en miniature udgaver af nogle af de klassiske figurer. De er super søde og løser opgaven lige så godt som alle andre.

Skylanders Trap Team er også i år en genial gave idé. Spillet er i sig selv rigtigt sjovt med den talende fængselsportal og historien med dansk tale og tekst. Skal der gives en gave så findes der fælder fra ca. 50 kr. og forskellige former for pakker indtil omkring 150 kr. når du først har start pakken. Samtidig kan alle tidligere figurer anvendes og de har endda de færdigheder du opnåede i forrige spil. Skylanders Trap Team lander igen i den høje ende af skalaen som et af de bedste spil til børn og barnlige sjæle. Rigtig god fornøjelse.

Spillet er leveret af Activision og anmeldt på PlayStation 4.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHusk at CoD Advanced Warfare har dobbelt XP weekend
Næste indlægThe Tomorrow Children preview
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skylanders-trap-team-anmeldelseSkylanders Trap Team er også i år en genial gave idé. Spillet er i sig selv rigtigt sjovt med den talende fængselsportal og historien med dansk tale og tekst. Skal der gives en gave så findes der fælder fra ca. 50 kr. og forskellige former for pakker indtil omkring 150 kr. når du først har start pakken. Samtidig kan alle tidligere figurer anvendes og de har endda de færdigheder du opnåede i forrige spil. Skylanders Trap Team lander igen i den høje ende af skalaen som et af de bedste spil til børn og barnlige sjæle. Rigtig god fornøjelse.