Hvis du vil se lyset, så er det måske The Lightbringer du skal have fat i. Spillet er netop annonceret til Nintendo Switch og PC.

Spillet er et spil i bedste Adventure Puzzle stil med et frisk pust af små kampe. Se traileren her:

The Lightbringer udgives på Nintendo´s eShop og PC via Steam. Spillet har ikke nogen fast udgivelses dato, men det lander snart har holdet bag spilet lovet.

Forrige indlægEA SPORTS PGA TOUR
Næste indlægLG stopper med at lave smartphones
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)