AOC præsenterer deres hidtil hurtigste gaming skærm med NVIDIA G-SYNC. AOC AGON AG251FG har en opdateringstid på 240Hz, responstid på 1ms og NVIDIA ULMB til at reducere bevægelsesslør. Udover høj opdateringshastighed, der leveres af NVIDIA G-SYNC, kommer skærmen med flere premium gaming funktioner såsom AOC Shadow Control og den ergonomiske AOC Ergo Dial fod.

Flydende spiloplevelse til NVIDIA brugere

AOC AGON AG251FG kommer med et 24.5″ Full-HD TN panel (16:9 format, 1920 x 1080 pixels), der er en tand større end den almindelige 24″ størrelse, der typisk bruges til e-sport. Med en opdateringshastighed på 240Hz og et indbygget NVIDIA G-SYNC modul, er skærmen det perfekte valg for gamere, der har et NVIDIA grafikkort, og som ønsker en fuldstændig flydende spiloplevelse. 

G-SYNC teknologien sørger nemlig for at synkronisere skærmens opdateringshastighed med grafikkortets GPU for at undgå skærm tearing og for at minimere at billedet hakker og lagger. Skærmens 1ms responstid og NVIDIA ULMB funktion reducerer desuden bevægelsesslør og ghosting til et minimum, så gamere kan nyde knivskarp grafik i alle situationer:

Hos AOC forstår vi vigtigheden af NVIDIA for alle hardcore gamere og spilentusiaster. NVIDIA forbedrer gaming oplevelsen år efter år med de mest avancerede teknologier indenfor grafikkort. Derfor lancerer vi nu en version af vores prisvindende 240Hz skærm med G-SYNC,” udtaler Alfonso Clemente, Produkt Manager hos AOC.

Komfort til professionelle gamere

Ligesom alle andre AGON skærme, kommer AG251FG med en række premium funktioner for at øge gamerens komfort og produktivitet. Disse inkluderer bl.a. en AOC Ergo Dial fod med vippe-, dreje- og højdejusterings funktioner (og en bekvem justeringsskala), en holder til headset og et bærehåndtag til skærmen. For at forebygge at øjnene bliver trætte ved lange gaming sessioner, minimerer AOC Flicker Free og AOC Low Blue Light teknologi det potentielt skadelige, kortbølgede blå lys. Derudover giver AOC Shadow Control giver en ekstra fordel i mørke spille omgivelser, da ekstremt mørke områder gøres lysere uden af påvirke resten af billedet.

AOC AGON AG251FG forventes at være tilgængelig i butikkerne i august 2017.

Skærmen har en vejledende salgspris på 4.459 kroner.

AG251FG specifikationer

Model name

AG251FG

Panel

24.5 TN @ 240Hz

Resolution

1920 x 1080 pixels

Sync technology

G-SYNC

Signal input

1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Special features

Ergonomic stand

NVIDIA ULMB mode

Stereo speakers

1ms response time