Da ARMS blev annonceret startede et vildt hype omkring spillet. Vi ser nu nærmere på om dette hype holder i praksis når vi langer ud efter modstanderne.

Dette spil vil for alvor prøve at vise os gamere hvad Nintendo Switch kan byde på. Ikke mindst fordi den har gode muligheder med de vilde Joy-Cons.

ARMS har fået mange gode ord med på vejen siden det blev annonceret. Ikke mindst fordi det var et kampspil, hvor man aktivt er en del af kampen. Det skal så ikke forstås som man skal tæske løs på andre, men derimod skal man aktivt bruge ens Joy-Cons når man spiller.

Det som spillet er fremhævet på, er man skal bruge Joy-Cons for at få den fulde oplevelse, og der kan vi med det samme sige at det er korrekt. For når man spiller med sine Joy-Cons så skal man aktivt sidde og lange ud efter sine modstandere.

Vi må med det samme sige, at det er noget der giver spillet noget ekstra som man måske ikke havde regnet med. Men det er ikke bare lige at komme i gang med. For det er en smule svært når man spiller med Joy-Cons. Men det er uden tvivl denne måde spillet skal spilles på, hvis man kan hitte ud af det.

Muligheden for at spille med Pro Controller er der selvfølgelig også. Med den der er det nemt, men slet ikke det samme. Man kan godt fornemme at controls er egnet til Joy-Cons. Og en underlig ting er man ikke har mulighed for at lave om på controls på Pro Controlleren.

ARMS er lige til at gå i gang med, for der er ikke et hav af game modes, men der er dem som man har brug for. Når man spiller single player delen, skal man simpelt nok vinde 10 kampe for at løbe med trofæet.

Når man spiller Gran Prix eller online, er der mulighed for andre game modes bliver blandet ind imellem. Der er nemlig blandt andet mulighed for at ”slå til måls”, spille basket eller endda volleyball når man skal møde en modstander. Dette er et genialt træk når man sal have lidt adspredelse i spillet.

Disse specielle game modes, kan selvfølgelig også vælges når man spiller imod hinanden eller konsollen for den sags skyld.

Når man spiller, så samler man point sammen, og dem kan man bruge til at få en masse nyt udstyr til alle sine karakterers arme. Så vi kan nyde en masse, så det ikke kun er boksehandsker som er brugbart. Der er en masse brugbare ”våben” at samle sammen, og man får dem ikke lige med det samme kan vi godt sige. For der er massere. Man tjener disse point både offline og online, så der er rig mulighed for at få dem. Dette giver spillet en hel del ekstra levetid.

Online er selvfølge en mulighed, og det er her det bliver sjovt. Man kan både spille om online rang, eller vælge bare at spille for hyggens skyld. Skal man spille med den online rang, så er det ikke bare at gå i gang. Man skal nemlig gennemføre Gran Prix på sværhedsgrad 4, hvilket kan være svært for nogen. Vi er vilde med man skal gøre en smule for at gå online på den hårde måde.

Nu da vi er ved online delen, så lad os lige runde den. Spiller er ikke lavet så man skal kede sig i online lobbyer eller drukne i valgmuligheder. For når man er online er man online, og så vælger spillet kampens gang.

I online delen bliver man parret sammen med andre der spiller, og derved kan man havne sammen med hvem som helst. Den sørger dog først og fremmest at matche en sammen med en lige sindet, så man ikke får alle de svære. Og så er spillet desuden god til at sørge for man ikke havner med den samme ”kedelige” game mode hele tiden.

Det som giver spillet meget levetid er disse muligheder man har med at samle ind til alle de nye fede våben til alle karaktererne, og ikke mindst de fede online kampe. For når man spiller imod Switchen, så kan man med tiden nok forudse ens modstanders træk. Men dette er jo ikke tilfældet online, da man møder så mange forskellige personligheder.

Vi kan slet ikke få armene ned! ARMS er en nytænkende titel der er kommet for at blive. Der er en masse at tage sig til, og spillet bliver ikke kedeligt med det samme. Køb det før din nabo.

Glæd jer til spillet udgives næste Fredag, for så kan det være vi ses i ringen!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlæg4 nye Pokémon spil kommer til Nintendo 3DS
Næste indlægInjustice 2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
arms-anmeldelseVi kan slet ikke få armene ned! ARMS er en nytænkende titel der er kommet for at blive. Der er en masse at tage sig til, og spillet bliver ikke kedeligt med det samme. Køb det før din nabo.