5 Sæsoner, 13 diske og 77 epsioder! Så meget får du i Family Guy boksen med de aller første sæsoner af den herlige familie. Det var helt tilbage i 1999 det hele startede og serien køre stadig stærkt den dag i dag. Satire på højeste plan! Men der er selvfølgelig sket en hel del siden begyndelsen dog er formatet det samme som vi kender i dag.

Family Guy er en amerikansk serie og manden bag, Seth MacFarlane, er selv stemmen bag de mest ikoniske figurer fra serien. Det aller første afsnit rullede over de Danske skærme helt tilbage i Januar 1999. Serien har ellers haft sin vante gang og er den dag i dag oppe på hele 15 sæsoner.

Omdrejningspunktet i Family Guy er familien Griffin. Her har vi en rigtig amerikansk kernefamilie, tilføjet lidt ekstra. Faderen Peter (Seth MacFarlane), er som regel den der kommer med de skøre idéer eller som oftest kommer galt afsted. Hans kone Luis (Alex Borstein), prøver altid at holde sammen på familien. Den ene søn Chris (Seth Green), er en typisk teenager og datteren Meg (Mila Kunis) . . . ja, ingen kan lide Meg! Deres anden søn Stewie (Seth MacFarlane) der er en baby, er den mest spændende af dem alle med hans britiske accent og brillante opfindelser. Til sidst er der Brian (Seth MacFarlane), familiens hund. Talende hund. Han er dog den mest normale af dem alle sammen.

“Shut up, Meg!

Når man sådan ser en serien som denne som startede i slutningen af 99′ den dag i dag, er det svært ikke trække på smilebåndet. I starten af Family Guy, bliver man hurtig bragt tilbage til en tid, før widescreen og til hvor animationerne var en smule rå. Karakteren så også noget anderledes ud dengang, men det er også her charmen ligger. De komiske indslag som gør serien kendt, var også med fra starten og ikke mindst alle de kendte ansigter. Der har været en masse musikere, skuespiller og skuespillerinder med gennem tiden. Der er sket meget siden starten og kun for det bedre. Nogle historier i de første sæsoner kan virke lidt kedelige, men serien skulle også starte et sted.

Hvis vi lige skal tage en hurtig historie time, så begyndte Family Guy’s tilblivelse allerede i 1997. Seth MacFarlane havde den gang produceret en lille animations film kaldet Larry & Steve. De to karakterer henholdsvis en ældre mand og en hund, skulle lægge grundlag for Family Guy’s egen Peter og Brian. Fedt ikke!

Family Guy Complete Seasons 1 – 5 boksen er ikke fyldt med bonus materiale. Der er et par deleted scenes men ellers er hver disk fyldt med episoder. Det ville have været fedt med lidt ekstra, men ellers havde der sikkert været noget flere disks i boksen. Det gør ikke så meget, for det er jo også serien i sig selv man vil se, hvis man køber boksen. Det er ret så underholdende at se serien fra sin begyndelse og man drømmer sig hurtig hen til de gode gamle dage. Skøn serie!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlæg4 nye Pokémon spil kommer til Nintendo 3DS
Næste indlægInjustice 2 anmeldelse
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
family-guy-complete-seasons-1-5-anmeldelseFamily Guy Complete Seasons 1 - 5 boksen er ikke fyldt med bonus materiale. Der er et par deleted scenes men ellers er hver disk fyldt med episoder. Det ville have været fedt med lidt ekstra, men ellers havde der sikkert været noget flere disks i boksen. Det gør ikke så meget, for det er jo også serien i sig selv man vil se, hvis man køber boksen. Det er ret så underholdende at se serien fra sin begyndelse og man drømmer sig hurtig hen til de gode gamle dage. Skøn serie!