Det er noget tid siden den Switch ekskluive titel Bakugan: Champions of Vestroia blev annonceret. Nu er ventetiden snart forbi.

Vi kan fejrer denne udgivelses ganske som vi plejer med en udgivelses trailer så den får I lige her:

Bakugan: Champions of Vestroia er som sagt en eksklusiv titel til Nintendo Switch. Og den lander både som fysisk og digital udgave på tirsdag den 3. november.

Forrige indlægTurrican Flashback annonceret
Næste indlægUncharted filmen er færdig!
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)