“Big Game” spot udgivet for Disney+ serier

0
436

Hvis du så Super Bowl fornylig, så har du sikkert også set diverse reklamer og spots for film, tv-serier og meget andet. Ét af disse tv spots har givet os de aller første billeder fra Marvel Studios kommende Disney+ serier.

Marvel universet bliver kun større og det hele sker snart på Disney+. Som du kan se i “Big Game” Spot fra Marvel Studios, så får vi et lille smugkig på The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision og Loki.

The Falcon and The Winter Soldier finder sted lige efter Avengers: Endgame. Her følger vi Sam Wilson/Falcon spillet af Anthony Mackie og Bucky Barnes/Winter Soldier spillet af Sebastian Stan. Sammen tager de på nye eventyr der tester alle deres færdigheder. Her får vi også gamle og nye ansigter at se fra de tidligere Marvel film. Kommer til Disney+ til efteråret.

Denne her har et lille twist! I WandaVision har Wanda Maximoff spillet af Elizabeth Olsen og Vision spillet af Paul Bettany. I denne serie får vi lidt hen af en sitcom, hvor vi ser hvordan de lever et ellers normalt gammeldags liv i forstæderne. MEN, ikke alt er som det ser ud til. Kommer til Disney+ senere på året.

I Loki har vi selvfølgelig ingen ringere end Loki spillet af Tom Hiddleston. Han fortsætter hans hærgen efter hændelserne i Avengers: Endgame. Kommer til Disney+ i 2021.

Disney+ skulle stå til udgivelse i Danmark til sommer 2020, så det bliver utrolig spændende at se disse serier ramme streaming tjeneste senere på året og næste år.