Det er et stykke tid siden vi sidst har set på en musemåtte. Så med ROCCAT Sense AIMO så tager vi lige endnu en USB-port i brug. Ja den har ROCCATs belysningssystem AIMO. Det er som det er tilfældet med de andre produkter i AIMO-serien muligt at konfigurer det til AIMO-automatikken eller til at den farve og effekt du lige føler for. Du benytter ROCCAT Swarm til at tilpasse dine ROCCAT enheder.

Det er første gang jeg har haft fat i en musemåtte med belysning så jeg var lidt skeptisk. Det viser sig at den er tyndere end nogle af de klassiske modeller. Kun 3,5mm og selve delen som lyser er ikke mere ujævn end f.eks. når en musemåtte er syet i kanten. Bunden er lavet af en blød gummimasse så den ligger helt fast uden det mindste tegn på at glide rundt. Overfladen er rigtigt dejlig glat så du får en god tracking med musen. Størrelsen på denne er 25 cm gange 35 cm. Det er en fornuftig størrelse selvom jeg godt kunne ønske mig en der var endnu større.

Det er lidt svært at vise hvordan den virker med de to separate lysområder. Så uden det bliver et af de pressebilleder som ROCCAT bruger, så ser den ud som ovenfor. Det giver en god stemning samtidig med at det er en rigtig god musemåtte. Det eneste som er en ulempe er den lille klods øverste til venstre som indeholder elektronikken. Det kræver lige lidt at vende sig til. Nå ja og så tager den også en USB-port. Ikke det store problem på min stationære og du kan altid selv sætte et USB-hub på din rig hvis du savner porte. Prisen på omkring 300 kr. gør dette til en glimrende investering.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlæg“Big Game” spot udgivet for Disney+ serier
Næste indlægApex Legends season 4
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.