RSS_00_590

Hvor mange nyheder, artikler og anmeldelser fra Gamerlounge går du glip af hver uge fordi du ikke er online hele tiden? Har du overset en gratis download eller et tidbegrænset tilbud? Få lagt Gamerslounge.dk ind i din News Reader så du altid er opdateret på hvad der sker i gamer universet.

Der er to måder at holde sig opdateret på. Den mest enkle er, at du jævnligt besøger Gamerslounge.dk. Du kan, som mig, have siden i et fast panel og så bare trykke genindlæs (Reload) for se om der er sket noget siden sidst. Det er en lav praktisk løsning som virker. Du er helt sikkert en travl person, så den mere moderne måde er, at benytte RSS.

RSS eller Really Simple Syndication er en standard som benyttes til automatisk at publicerer nye emner fra hjemmesider ind i din personlige oversigt. Sig det ikke til nogen men det er faktisk bare ekstra lækre bogmærker (bookmarks). Dette er let at anvende uden den store tekniske indsigt. Med RSS bliver du automatisk informeret om nyheder på Gamerslounge.dk i overskriftersform. Den ekstra gevinst er, at du altid kan se hvilke nyheder du har læst og hvilke du stadig mangler at læse.

Du har et par hurtige muligheder for at sætte dette op. Benytter du ikke en RSS New Reader i dag, er en enkel måde at sætte din brower op til at checke RSS feed. Jeg bruger RockMelt som er det seneste skud på stammen når det gælder integration af forskellige tjenester. Nedenfor kan du se, at jeg har brugt nederst knap i højre side til at tilføje forskellige sider hvor den øverste er Gamerslounge.dk. Der er to nyheder jeg ikke har læst og jeg kan samtidig se alle tidligere nyheder, inklusive den lille indledning til hver nyhed. Det lille tal i hvert ikon yderst til højre viser hvor mange ulæste nyheder der ligger til mig.

RSS_01

Firefox, Crome og mange andre browsere har denne mulighed. Det kaldes også nogle gange for Live Bookmarks. Ja, Safari kan også og det er så enkelt, at jeg bare viser skærmbilledet nedenfor, hvor RSS vises som en del af browser linien. Du kan med træk og slip så vælge hvor du gerne vil have RSS kanalen placeret.

RSS_03

Hvis du ønsker at modtage nyheder fra mange kilder, så kan det betale sig at finde en nyhedslæser med flere muligheder. Langt de fleste e-mail programmer kan også sættes op til at hente RSS. Jeg har valgt, at have mange af mine støtteprogrammer uden i en sky, altså cloud computing. Det gør at jeg kan komme til dem fra alle mine enheder uden at skulle synkroniserer mine data og uden at skulle se det samme flere gange. Google tilbyder deres Google Reader gratis i en sky og dermed tilgængelig fra mange forskellige enheder. Nedenfor kan du se hvordan nyhedsstrømmen ser du i Google Reader. Hvis du benytter denne, eller en tilsvarende nyhedslæser, så indtaster du gamerslounge.dk som nyt abonnement eller Subscription som det kaldes på engelsk. Så har du hurtigt adgang til den konstante strøm af nyheder fra Gamerslounge.dk

RSS_02

Uanset som du er på arbejde, i skole eller nødtvunget sidder en helt dag til Tante Oda’s store kaffebord, så holder RSS dig orienteret om hvad der sker på gaming siden på pc, Xbox, PS3, Wii og alle de andre platforme.

Jeg bruger selv Google Reader i skyen med iGoogle fordi den synkroniserer med iOS readeren du kan hente gratis her.

God fornøjelse.