Hvis du spiller et af alle de mange Gamingo spil der er udgivet, så er det nok en god ide at læse med her.

De fejrer nemlig deres 20 års jubilæum på bedste vis. Læs hele pressemeddelelsen omkring dette her. Og vi kan med det samme sige at det er ret nemt at komme igang med fejringen:

Denne måned fylder gamigo 20 år og starter festen med spændende begivenheder i alle deres spil, gaver og meget mere.
Hamborg, Tyskland – 1. oktober 2020 – Frem med ballonerne! I løbet af hele oktober kan spilentusiaster se frem til en overflod af begivenheder i deres spil og deltage i spændende konkurrencer på gamigo’s fødselsdags-website https://20th.gamigo.net/en. Her kan man konkurrere med andre communities og frigøre værdifulde belønninger ved at deltage i adskillige ugentlige in-game udfordringer.

gamigos historie er spændende og fører virksomheden fra et spilanmeldelse website i begyndelsen af ​​2000’erne til en af ​​de førende udgivere af online MMO’s i Europa og Nordamerika som publisher af verdensomspændende hits som bl.a Grand Fantasia og Fiesta Online. Virksomheden udvider konstant sin mangfoldige portefølje for at give gamingfans af alle genrer noget at dykke ned i og udvikler nye løsninger til det dynamiske spilmarked, såsom deres seneste Unchained-version af sin fantastiske MMORPG ArcheAge, som for nylig også fejrede sin første fødselsdag.

Ved hjælp af hashtagget #gamigo20 kan spille entusiaster dele deres mest mindeværdige oplevelser i deres foretrukne gamigo-spil og vinde en eksklusiv jubilæums hættetrøje til minde om fejringen.