HyperX’s kække Alloy Origins 60 har fået opdateret software sammen med nogle af de andre Alloy Origins tastaturer. Der er modeller med blå mekaniske taster i tillæg til HyperX’s røde og aqua (grønlig). Fælles er en vandring på 3,8mm og et aktiveringspunkt på 1,8mm. Den blå kræver 50 gram mens de to andre har kræver et tryk på 45 gram.  Udover det store Alloy Elite 2 som har dedikerede multimedie knapper så er de mest populære modeller Alloy Origins Core, hvis du kan nøjes med navigationstasterne. Eller Alloy Origins hvis du gerne vil have et fuld størrelses tastatur.

Hvad er så Alloy Origins 60 for en fætter? Ja det er for dig som tænker helt minimalistisk fordi det er 60% af et fuld størrelses tastatur. Det er desuden skåret helt ind til benet så der ikke er noget overflødigt materiale. Som du kan se på billederne så går tasterne helt ud til rammen. Det giver meget mere plads til din mus når du spiller samtidig med at det er noget lettere at transporterer rundt. Du skal ikke lade dig narre af det spinkle udseende. HyperX Alloy Origins 60 er bygget over en solid aluminiumsramme. Selv i denne lavprofil udgave så vejer 743 gram så det står helt fast på dit bord eller oversized musemåtte. Du har HyperX NGENUITY app’en til at styre lysfunktionerne. Du finder den her: https://www.microsoft.com/store/productId/9P1TBXR6QDCX.

Den bruges også til at tilpasse funktionen af de enkelte taster. Det er specielt anvendeligt hvis til at tilpasse Fn-funktionaliteten. Nogen anden som er fedt er at Alloy Origins 60 kommer med en HyperX knap og en super lækker mellemrumstangent. Der er endda et lille stykke værktøj med så du kan let kan løfte en tast af. Generelt anvender langt de fleste taster den samme fatning så du kan skifte rundt på hætterne. Du kan på det store Internet finde custom keycaps til næsten alle spil. Det er det er hvad jeg har gjort på som du kan se på billedet nedenfor.

Teknisk set så er det fuldstændig på linje med alle de andre HyperX Alloy Origins tastaturer. Alloy Origins 60 modellen kommer med HyperX røde lineære taster. Det betyder at der er en ens modstand indtil du rammer aktiveringspunktet. Udgaver med blå eller aqua taster har et trykpunkt lige inden aktiveringspunktet så du let mærker hvor tasten aktiverer. Det er smag og behag, ligesom det at de blå har en tydeligt klik-lyd. Du kan læse mere om tasterne her.  Kablet er et løst USB-C kabel hvilket er en smart detalje. Det betyder at du ikke behøver at pille dit faste setup fra hinanden når du skal tage dit tastatur med. Du skal bare have en løst USB-C kabel med.

HyperX Alloy Origins 60 er minimalisme i en lækker kvalitet. Ud over at det er velfungerende til gaming så fungerer det også rigtigt godt til almindeligt kontor- eller skole-brug. De røde lineære taster er tilpas lydløse til at der ikke er nogen som kan blive irriteret. Samtidig er de super behagelige at benytte. Funktionelt så matcher Alloy Origins 60 faciliteter de større modeller, så ikke noget kompromis her De manglende taster har ikke den store indflydelse på prisen, hvilket er min eneste anke. 60% tastaturer er stadig et niche marked hvor der ikke er helt samme udvalg som i dem der er et nummer eller to større.

Tak til HyperX og MI5 Communication for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDe største annonceringer fra The Game Awards 2021
Næste indlægMONOPOLY Madness ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
hyperx-alloy-origins-60-anmeldelse-2Vi er begejstrede for Alloy Origins 60. Minimalistisk og velfungerende.