Så var det natten til Fredag hvor der var The Game Awards 2021. Udover at der skulle uddeles priser, så var der også et væld af annonceringer, gameplay trailers og overraskelser på tværs af tv-serier, film og spil medier.

Vi har samlet de helt store annonceringer (plus det løse) her i artiklen. Der er masser af trailers at nyde her i den kolde tid og så skal der med sikkerhed tilføjes lidt spil til fremtidens ønskeliste. Der var annonceringer under pre-showet og selve showet, så der var bestemt fart på. Der er nok at tage fat på, så vi dykker ned i det!

10 AF DE STØRSTE!

Hellblade 2 – første gameplay trailer

Har man spillet det første Hellblade spil, så ved man også at der er meget mere historie at komme efter. Her i Hellblade: Senua’s Saga bliver der virkelig smæk på både historie siden og i den grad i den grafiske afdeling – wow! Senua prøver at hjælpe hendes stamme i kampen mod en gigant. Det bliver ikke let!

Star Wars Eclipse – Quantic Dreams første Star Wars spil

Jep, du læste rigtigt. Udvikleren Quantic Dream som har stået bag spilhits såsom Heavy Rain og Detroit Become Human, står bag Star Wars: Eclipse. Spillet finder sted under High Republic æraen. Noget kunne tyde på at dette Star Wars spil, bliver ulig noget vi nogensinde har set før. Vi kan kun håbe på et brag af et eventyr.

Wonder Woman – Open-world action-adventure

Monolith Productions står bag udviklingen af et stort nyt superhelte eventyr med DC’s egen superheltinde, Wonder Woman. Dette er et singleplayer spil, hvori man som Wonder Woman skal forene folket fra hendes Amazon hjemland, sammen med menneskene i nutidens verden. Udvikleren er også kendt for spil som Middle-earth: Shadow of Mordor og Middle-earth: Shadow of War. Derfor vil “Wonder Woman” benytte sig af Nemesis systemet som begge førnævnte spil er kendt for.

Alan Wake 2 – Efter 10 år, er forfatteren tilbage!

Har du ventet i længsel efter det helt store gys i selvskab med Alan Wake, så er ventetiden snart forbi! Remedy er klar allerede til sommer 2022, hvor Alan Wake 2 står til udgivelse. Et next-gen eksklusivt survival horror spil, som virkelig kommer til at presse grafikken og gameplay til nye højder. Efter at have set traileren, så bliver ventetiden utrolig lang.

Sonic 2 – Dr. Robotnik vs. Sonic

Hvis du har set den første Sonic: The Hedgehog film, så kender du sikkert til den skæbnesvanger ende som Dr. Robotnik endte med. MEN! I efterfølgeren er han bestemt ikke færdig med jagten på Sonic. I traileren bliver vi også introduceret til Sonics ven Tails og ikke mindst hans fjende, Dr. Robotnik som har fundet sig en håndlanger i Knuckles! Kampen fortsætter i biograferne d. 31 Marts, 2022.

Sonic Frontiers – Der bliver fart på!

Udover filmen, kommer der også et nyt stort Sonic spil i form af Sonic Frontiers. I dette store open-world eventyr skal Sonic bekæmper fjender i høj fart på øerne Starfall Islands. Landskabet indbyder til fart når turen går gennem dybe skove, kæmpe vandfald, brandvarme ørkener og meget mere. Så håber vi Sega giver den gas og Sonic får et fantastisk eventyr når Sonic Frontiers udkommer på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch og PC sidst på året i 2022.

A Plague Tale: Requiem – kampen fortsætter!

Asobo Studio og Focus Entertainment er klar med fortsættelsen til A Plague Tale: Innocence. Traileren starter ud med at sætte stemningen med Robert Louis Stevensons digt, “Requiem”. Herefter går det løs A Plague Tale: Requiem, da Amicia og Hugo kommer til at opleve brutale hændelser på deres vej, som kommer til at teste dem. Den smukke overnaturlige verden, bliver mere og mere grum eftersom de to bevæger sig længere syd på. Du kommer til at opleve smukke landskaber og farverige byer. Men rundt om ligger faren på lur og der skal kæmpes med alle kneb.

Udkommer på PS5, Xbox Series X|S, PC og via Cloud Version på Nintendo Switch. Bliver tilgængelig fra dag ét via Game Pass på konsol, PC og Cloud. Udkommer i 2022.

Horizon Forbidden West – Mere gameplay!

Vi har allerede set en del gameplay fra Guerillas næste store spil, Horizon Forbidden West, men nu får lige lidt mere. Denne gang handler det mest om det store udvalg af mekaniske fjender vi får lov at nedkæmpe. Spillets verden er uden tvivl flot, og Aloy er endnu mere badass end før. Vi er så klar, når Horizon Forbidden West lander på PS4 og PS5 d. 18 Februar, 2022.

Halo The Series – Paramount+ TV showet kommer!

Nu har vi lige haft udgivelsen af Halo Infinite og hvis man hungre efter endnu mere i Halo universet, så kan man se frem til 2022. For næste år kommer til at byde på Halo The Series, som udkommer på Paramount+. En dramatisering af et episk 26 århundrede konflikt mellem menneskeheden og en trussel fra det ydrerum, bedre kendt som the Covenant. Der vil være fokus på personlige historie såvel som action, eventyr og en kreativ spådom om fremtiden

Seriens besætning vil byde på Pablo Schreiber (Master Chief, John-117), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana), Bokeem Woodbine (Soren-066) og mange flere.

The Matrix Awakens – Unreal Engine 5 Experience

Det er altid spændende at se, hvad der kan lade sig gøre når man går all-in på den grafiske side. Det kan man få en god smag for, hvis man downloader den lille gratis oplevelse i form af The Matrix Awakens. Denne oplevelse kan kun downloades på PS5 og Xbox Series X, og det er i den grad et kig værd.

Er man fan af The Matrix filmene, og måske vil varme op til at se The Matrix Resurrection i biograferne sidst i December, så er dette din tid værd. Det er svært at forklare helt hvad The Matrix Awakens går ud på, men du får et fedt indblik i hvad der kan lade sig gøre med Unreal Engine 5. Helt vildt!

Det var de helt store, men vi har selvfølgelig også samlet alt det løse her nedenunder i én stor trailer væg!. Du kan blandt andet se den aller første gameplay trailer for Suicide Squad: Kill the Justice League, en boss fight i Forspoken eller nyt gameplay fra Saints Row. Der er masser af spil at glæde sig til. Vi er spændte på gaming fremtiden!