Vi har tidligere kigget på nogle af JBL’s lidt mindre Bluetooth højtalere. Det er typisk dem som egner sig til at spille et værelse eller tilsvarende areal op. Hvad nu hvis der for alvor skal spilles op til fest? Så tager vi bare fat i en af de lidt større modeller som JBL kalder festhøjtalere. Vi har haft fingrene på JBL Partybox 110.

JBL Partybox 110 er hvad jeg vil kalde den største af de mindste. Der findes en række modeller som både kan kører på batteri eller som kræver tilslutning til en stikkontakt. Her er modellen 110 med batteri og dermed kan du sige den falder i kategorien mindre. Den har samtidig en effekt på 160 Watt med de 4 højtalere og det synes jeg bringer den op i den store kategori for lyd. 160 Watt tænker du, og med indbygget lysshow. Hvor længe kan den så spille? Ja den kan faktisk spille i op til 12 timer på en fuld ladning som tager små 4 timer at få ladet. Ud fra det jeg har prøvet så skal den nok holde for det er ikke sandsynligt at køre den på fuld volumen hele tiden. Den er så ikke lige til en rygsæksmodel med sine små 11 kg. i kampvægt.

Teknisk set så er det ”bare” en rigtigt stor Bluttooth højtaler. Det kræver lidt plads at får plads til de to 5¼ tomme subwoofere og yderligere to 2¼ tweetere. Det giver også mulighed for at lave et ordentligt størrelse kammer så den indbyggede bas boost rigtigt kommer til sin ret. Det giver grundlaget for den lydoplevelse som Partybox 110 kan levere. Her brillierer JBL Partybox 110. Jeg er imponeret over hvor fyldigt et lydbillede den er i stand til at levere. Det er helt nede fra en den lave volumen indstilling og helt op til det niveau hvor du kan spille det meste af en fodboldbane op. Står du modsat højtaleren så kan det være det være svært at se det indbyggede lysshow. Her har JBL også din ryg. Du kan nemlig forbinde to Partbox 110 enheder for virkelig at dække et område. Systemet kaldes TMS og virker både med og uden ledning. Behøver jeg at sige at det er mest smart uden ledning.

Du har, som på alt moderne elektronik en app hvor du kan styre de forskellige lyseffekter hvis du er for doven til at bruge knappen på toppen af boksen. Den har også mulighed for at tilføje forskellige effekter. Det finder du som ”DJ Effekter”. Der er det klassiske horn klappen og flere andre effekter. Det kan du så kombinerer med en tilsluttet mikrofon hvis du for alvor vil give den gas som DJ til festen. Ønsker du en mere automatisk løsning så kan du sætte et USB-stik med musikken i rykken af boksen og så triller festen af sig selv. Som du kan se på billedet er der både en indgang til guitar og mikrofon hvis ud i stedet for at holde fest gerne vil optræde på strøget. Bare rolig den skal nok holde til både at der bliver spildt øl på den og en enkelt regnbyge. Hele herligheden er IPX4 stænksikker.

Præsentation af JBL produktlinje med Partybox 110 og 710 til sammenligning

JBL Partybox 110 er et kraftcenter med en fantastisk lyd. Det er den største af de mindste og egner sig lige godt til bryllups annonceringer som til at fylde dansegulvet til fredagsbaren. Jeg ville ønske at app’en indeholdt en equaliser for lige at give det sidste i tilpasning. Derudover har JBL Partybox 110 alt hvad man kan ønske sig for at være dækket ind til enhver festlig lejlighed.

Tak til JBL og primetime.dk for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWorld of Warships: Legends med britiske skibe
Næste indlægJBL præsenterer skinnende limited edition af velkendt favorit
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
jbl-partybox-110-anmeldelseJBL Partybox 110 er et kraftcenter med en fantastisk lyd. JBL Partybox 110 har alt hvad man kan ønske sig for at være dækket ind til enhver festlig lejlighed.