Hvis du har haft en af Xbox One konsollerne, så er du sikkert bekendt med, at butikken ikke er helt brugervenligt. Det kan gå langsomt, indhold loader ikke altid lige godt og det kan være lidt frustrerende. Men med Xbox Series X og Xbox Series S, har Microsoft givet hele den digitale butik et re-design, så du kan komme rundt til det indhold du vil se, langt hurtigere.

Den opdaterede Microsoft Store, er også udkommet på den nuværende Xbox One serie i denne uge, så det hele matcher hinanden, så snart de nye konsoller indtager markedet. Men det vil være på Xbox Series X|S at du mærker den helt store forskel i.

Den nye Microsoft Store siges at kunne indlæse mere end dobbelt så hurtig end før. Den vil kunne loade på ca. 2 sekunder, hvilket er en markant forbedring. Selve butikkens layout er også blevet langt bedre, så det nu er endnu nemmere at finde det indhold du søger.

Hvis du vil se lidt mere af den nye Microsoft Store, så se videoen her under, hvor Larry Hryb og Co. viser hvad der er i vente.

Xbox Series X og Xbox Series S udkommer d. 10 November, 2020.