Der er ikke noget galt i at være tvillinger. Men hvis man nu var siamesiske tvillinger uden ben eller arme, ville det så være et problem? Dette finder vi ud af med denne anmeldelse af Phogs! som lander på flere platforme i morgen. Vi har haft fingrene i Switch versionen.

Introen til dette spil lyder måske lidt sær. Men i bund og grund er det bare et spil hvor du er 2 hunde som af en eller anden grunden ikke har nogle poter, og til gengæld er de ”smeltet” sammen til en hund med 2 hoveder.

Lyder dette forvirrende? Det syntes vi også. Men når man ved man har fingrene i en Indie titel, så er der ikke noget bedre end at tænke ud af boksen. Dette er der i hvert fald gjort med denne titel.

Hvis man ser bort fra hvad det er for en skabning man skal styre. Så er Phogs! et spil i den bedste puzzle stil. Man skal med de 2 (læs 1) hunde klare sig igennem en lækker farverig verden.

En ting man ikke kan lade være med at elske ved Indie titler, er de tør det AAA titler ikke tør. Det er tit man ser en hvis ”opskrift” der skal følges. Det er Indie titler da ligeglad med.

Man ser det tyderligt når man spiller Phogs!. Og dette er super fedt. Konceptet i spillet er måske ikke lige efter bogen, men underholdende er det i hvert fald.

På min færd ud i denne farverige verden, blev jeg hurtigt fanget af universet. Det er som sagt ret farverigt. Men ud over det så er det vildt underholdende.

Når man spiller på Switch, kan man vælge at sidde med en Joy-Con i hver sin hånd, for at gøre kontrollen af hver hund mere realistisk. Dette er svært, men sjovt. Dette er også en god mulighed for at spille med andre.

Min favorit er den velkendte controller som alle kender. Dette er den der gør at spillet er nemt at komme i gang med. Mulighederne når man spiller er få men udsøgte.

Dette skal ikke forståes som det er et spil man let kommer igennem. For der går ikke længe før man skal have gang i de små grå. For man kommer ikke igennem banerne sovende.

Du skal klare små puzzles for at komme videre til næste område. Så på det punkt der er ikke noget nyt at finde. Men på et punkt kan holdet bag spillet jo godt holde den retnings linje vi havde regnet med.

Phogs! er et spil der viser hvad Indie titler de kan. De tør hvor andre bakker ud. Spillet er sjovt og giver fuld underholdning til de mørke vinter aftener.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDansk spiludvikler lander millionkontrakt med Amerikansk spiludgiver
Næste indlægSkyforge annonceret til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)