Nu har vi endelig fået indblikket i Sony PlayStation 5 og hvad fremtidens gaming har at byde på. Der kommer et væld af spil til PS5. I dagens store show har vi set de mange spil fra både gamle såvel som nye udviklere. Du får hele molevitten lige her. Let’s go!

Sony PlayStation 5 showet bød på visning af spil i alle genre og mange endda i nuværende serier af spil. Og selvfølgelig til sidst selve konsollen. Indtil videre er der ingen pris, desværre.

Men konsollen ser du her i toppen og det er noget anderledes, end det vi hidtil har været vant til. Designet er i den grad unikt og der vil komme to versioner. Den almindelige PlayStation 5 og så en PlayStation 5 Digital Edition.

Der kommer også en del tilbehør i samme design lige fra et nyt kamera, headset, oplader til kontrollers og fjernbetjening. Ser ret cool ud.

Men lad os dykke ned i spillene. Der er blev vist rigtig mange spil frem og vi er helt blæst bagover. Vi har et lille round-up af annonceringerne klar, lige her!


Grand Theft Auto V kommer til PS5 | GTA Online bliver gratis! – 2021

De fleste har helt sikkert spillet GTA V og det er med god grund. Spillet har solgt over 130 millioner eksemplar og har et utal af rekorder bag sig.

GTA V genudgives til næste på PS5 og her bliver spillet forbedret ren grafisk og teknisk. Hvad det indebære, må vi vente og se. GTA Online bliver gratis eksklusivt for PS5 ejere når spillet udkommer i 2021.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Vinter 2020

Marvel’s Spider-Man (2018) var en stor succes og derfor er det super fedt at vi allerede til vinter, kan nyde godt af et nyt eventyr i samme univers.

Insomniac Games har været godt beskæftiget og med Marvel’s Spider-Man: Miles Morales får vi endnu mere svingene-action i New Yorks gader. Der vil selvfølgelig være fokus på Miles Morales historie og vi fulgte ham lidt i det første spil. Men denne gang er det ham der trækker i dragten og er klar til kamp!

Ratchet & Clank: Rift Apart – TBA

Et andet spil Insomniac Games har haft travlt med er ingen ringere end Ratchet & Clank: Rift Apart. Denne gang skal makkerparret på tur på tværs af dimensioner og verdener.

Spillet vil udover at gøre brug af den høje ydeevne fra PS5 også bruge features fra den helt nye controller DualSense.

Project Athia – TBA

Square Enix og Luminous Productions annoncerede spillet Project Athia for PS5 og PC. Her spiller man som en kvinde der har overnaturlige kræfter og kan bruge naturen til hendes vilje. Her kan man tydeligt se mængden af detaljer og den grafiske præstation som konsollen kan håndtere.

Returnal – TBA

Fra udviklerne bag spil som Resogun og Nex Machina, kommer Housemarque med et helt nyt og anderledes spil. Returnal sætter dig i rumskoene på en kvinde der er havnet på en mærkelig og farlig planet.

Her er aliens og farlige omgivelse der vil forpurre din mentalitet. For hver gang du dør, starter du nemlig forfra. Men når det sker, forandre planeten sig og du kan aldrig være sikker på hvad der så sker.

Sackboy A Big Adventure – TBA

Den lille fyr er tilbage! Fra Sumo Digital vender den lille Sackboy fra Little Big Planet tilbage i et helt nyt eventyr. Alene eller sammen med venner, kan man gå på opdagelse i denne 3D platformer og bare have det sjovt i mens.

Med design fra tidligere Little Big Planet spil, ser det rigtig underholdene og sødt ud. Det vides dog ikke om man stadig vil kunne lave sine egne baner eller om dette er et spil i sig selv.

Oddworld: Soulstorm – TBA

Som lidt af en Oddworld fan, er dette en glædelig nyhed. I Oddworld: Soulstorm får vi endnu mere at vide om Ape’s historie og hvad nye udfordringer han nu står over for. Samfundet er brudt sammen og han alene kan rede indbyggerne i Oddworld fra total udryddelse.

Oddworld: Soulstorm kommer også til PS5, PS4, Xbox One, og PC.

Ghostwire: Tokyo – 2021

Tango Gameworks og Bethesda har sammen skabt et mærkværdig spil der i den grad ser spændende ud.

Ghostwire: Tokyo er et første-persons spil, hvilket var lidt en overraskelse. Du står over for masser af overnaturlige fjender i Tokyo’s gader og med specielle fingerfærdigheder, skal du gøre byen sikker igen.

Hitman III – Januar 2021

Danske IO Interactive er snart klar med en ny omgang snigmorder og denne gang er Agent 47 farligere end nogensinde før!

Dette bliver det sidste spil i World of Assasination trilogien og Agent 47 står over for den største udfordring hidtil. De tidligere spil i serien har budt på fantastiske steder at besøge og denne gang er ingen undtagelse.

Hitman III er annonceret til PS4 og PS5. Men kommer sikkert også til andre platforme.

Demon’s Souls remake! – TBA

Bluepoint gør det igen! Demon’s Souls får sig et total remake. Helt nyt grafisk setup og det bliver rigtig stort. Med de første scener i traileren kan man ikke andet end at stå måbende tilbage.

Det er utrolig flot og der er bestemt ikke sparet nogen steder her. Vi kan næsten ikke vente med at se noget decideret gameplay fra spillet. Uh, så godt!

Resident Evil Village – 2021

Hvis du har lidt kløe efter gys og skræmmende spil, så kommer det helt nye Resident Evil 8 sikkert til at ramme plet. Resident Evil Village gør brug af den velkendte RE Engine som er brugt i Resident Evil 7 og efterfølgende spil.

I Resident Evil Village kommer du til at vandre rundt i hvad der ligner en europæisk lille by, men den er dog alt andet end hyggelig. Hekse, monstre og varulve er blot nogle af de fare der lure rundt omkring. Traileren viser også velkendte ansigter som Ethan fra RE7 og Chris Redfield, som ikke virker helt så venlig denne gang.

Resident Evil Village udkommer også på Xbox Series X og PC.

Horizon: Forbidden West – TBA

Fra Guerilla kommer her et fantastisk flot spil og fortsættelse til et af deres tidligere titler. Horizon: Forbidden West tager dig endnu gang på tur med Aloy og her er der nye udfordringer og problemer at løse.

Spillets verden er super detaljeret og med små glimt af gameplay i traileren, kan man godt se hvor PS5 kommer til sin ret. Det er smukt gennemført med livlig natur, dyreliv og denne gang undervands udforskning. Så smukt!

Dette var blot nogle af de mange spil der blev annonceret i gårsdagens PS5 show, men derfor skal du ikke snydes for de mange andre annonceringer. Vi har her samlet resten af spillene, så du hurtige og nemt kan se dem.