Den 9. november kan spillere igen gå i Kratos’ fodspor når God of War™ Ragnarök udkommer til PlayStation® 4 og PlayStation® 5. Forud for udgivelsen har Playstation Nordic indgået et samarbejde med chili-fænomenet Chili Klaus og udviklet en række eksklusive og stærke produkter, så spillerne kan holde sig varme under de kolde forhold i den mytologiske Fimbulvinter. 

Før Ragnarök kommer Fimbulvinteren – den hårdeste vinter i mands minde, der samtidig markerer begyndelsen på verdens undergang. 

Den mytologiske Fimbulvinter er startskuddet på Kratos og Atreus rejse i God of War Ragnarök, hvor de begiver sig ud på en rejse for at stoppe Ragnarök. Med afsæt i denne fortælling har Playstation Nordic indgået et stærkt samarbejde med den danske chili connoisseur, Chili Klaus.  

Sammen har de bl.a. udviklet en helt ny God of War Ragnarök-inspireret serie af produkter under navnet Holmgang, der består af en chokolade samt en ny chili-sauce som spillere kan nyde mens de navigerer rundt i det barske terræn i Fimbulvinteren. 

Intens smag inspireret af oldnordiske traditioner
Holmgang stammer fra den oldnorske tradition Hólmganga, en en-mod-en kamp-udfordring, der tjente som en måde at afgøre uenigheder og stridigheder på. 

  • Holmgang chili-sauce har en fyldig smag og med et pift fra Carolina Reaper, en chili der med en styrke på omkring 1,8 millioner Scoville Heat Units sparker fra sig. Til sammenligning leverer en almindelig jalapeño-peber ca. 5 000 Scoville Heat Units. 
  • De krydrede chokolader fra Holmgang er for de spillere, der elsker at tage chancer. Alle chokoladerne ser nemlig identiske ud, nogle giver et lille kick, men et par af dem får Muspelheims flammer til at ligne barnemad. Skift til at spise chokoladerne hver især og se hvem der er bedst forberedt på de barske forhold i God of War Ragnarök. 

Et match som skabt for Valhalla
Chili Klaus begyndte sin chili-rejse i 2013 og har siden da opbygget sit brand omkring sin egen linje af Chili Klaus-produkter rundt omkring i verden. I 2014 dirigerede han Danmarks Underholdningsorkester, mens han spiste verdens stærkeste chilipeber, og han har flere gange optrådt på YouTube-kanalen First We Feast, der er hjemsted for det berømte talkshow Hot Ones.  Historien om Fimbulvinteren og Ragnarök er et naturligt næste skridt i Chili Klaus’ stærke eventyr. 

Holmgang chokolader og hot sauce fra Chili Klaus er tilgængelige fra den 19. oktober 2022 i udvalgte nordiske butikker samt på Chili Klaus’ hjemmeside, chiliklaus.dk.

God of War Ragnarök udkommer den 9. november 2022 til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller.