Selvom det godt kan virke lidt gråt og trist om sommeren i Danmark, så er intet så skidt at det ikke er godt for noget som man siger, for jo mere regn vi får, jo bedre premier kan vi vinde hos Playstation Danmark.

De vil nemlig udlodde premier alt efter hvor meget regn der kommer i Juli måned, og hovedpremien er den sjældne PS4 Anniversary-konsol.

I får et lille udpluk af presse meddelelsen her:

PlayStation kommer nu sine fans til undsætning i den utilregnelige danske sommer med kampagnen #PlayStationRedderSommeren. Hele juli kan man vinde fede præmier på Facebook – og jo mere det regner, jo flere og vildere præmier. Hovedpræmien er den sjældne PS4 Anniversary-konsol.

Den danske sommer har indtil nu været en blandet affære. Først våd og kold, så meget varm, og nu ser det ud til igen at blive regnfuldt og blæsende.

Det tager PlayStation Danmark nu konsekvensen af med kampagnen #PlayStationRedderSommeren, der kører resten af juli på PlayStations danske Facebook-side og på Instagram.

Her kan gamingfans deltage i konkurrencer om spil og spillekonsoller. Præmiepuljens størrelse afgøres af hvor meget regn der falder, og på Facebook kan man følge regnmåleren som er koblet op til officielle tal fra DMI. Jo mere det regner, jo vildere præmier. Og bliver det en rigtig våd sommer udlodder PlayStation den sjældne 20-års jubilæumskonsol, som bliver solgt for flere tusinde dollars på eBay.

“Vi vil allesammen gerne ud i solen og på stranden, men indtil videre har sommervejret været en pose blandede bolsjer. Vi kan ikke fremtrylle solskin, men vi kan i det mindste give alle vores fans mulighed for at vinde lækre præmier, så de kan få nogle fede oplevelser med PlayStation,” siger Bo Michael Christensen, der er marketingchef for PlayStation Danmark.

Du kan følge med i kampagnen og regnmåleren på: Playstation Danmark´s Facebook Side