I dag præsenterede Nintendo den seneste trailer til Princess Peach: Showtime!, der udkommer til Nintendo Switch den 22. marts 2024. I sit helt eget eventyr slår Princess Peach sig sammen med Sparkle-teatrets vogter, Stella, for at redde stedet fra den onde Grape og håndlangerne Sour Bunch. Ved hjælp af Sparkles kræfter skal Peach indtage scenen i hvert show, forvandle sig og konfrontere Grapes skumle skuespillertrup. Ved hver forvandling indtager Peach scenen med en dramatisk entré og de evner, hun skal bruge for at overtage stykket fra ballademagerne. I dag blev to nye forvandlinger afsløret: Ninja Peach og Cowgirl Peach.

Du kommer til at kæmpe mod de teatralske fjender, hvor du vil indtage rollen som fx sværdkæmper, detektiv, kung fu-mester, konditor og meget mere. For dette er ikke noget almindeligt eventyr, det kræver stor stil og styrke fra Peach at bringe teaterstykket frem til sin triumferende finale.

Ninja Peach får brug for sine evner på listefod, når hun gør brug af skygger, buske og improviserede bambussnorkler til at overraske og overvinde sine fjender. På baner, hvor hun kan være lidt mere åbenlys, kan Cowgirl Peach bruge sine ”yee-haws”. Hendes ekspertise på hesteryg matches kun af hendes evner med en lasso, og hun får brug for begge dele for at kunne sikre sig at ride mod solnedgangen … eller i det mindste ind i den næste scene.

Samtidig med udgivelsen af Princess Peach: Showtime! den 22. marts, vil Pastel Pink Nintendo Switch Joy-Con-sæt være tilgængelige hos udvalgte forhandlere.