Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) annoncerede i dag det nye, galaktiske spil i den populære spilserie med Ratchet & Clank. Ratchet & Clank: Nexus fortsætter historien fra Ratchet & Clank: A Crack in Time og er et historiebaseret platformseventyr med humor og hjerte samt selvfølgelig vanvittigt opgraderede våben, ekstreme rejser imellem planeter og helt nye verdener at udforske.

Ratchet & Clank så dagens lys i november 2002, og spilserien med dem har været en kæmpe succes – den blev hurtigt en af de mest populære titler fra SCEE til dato – som har solgt over 26 millioner eksemplarer på verdensplan.

Ratchet & Clank: Nexus danner bro imellem den klassiske Ratchet & Clank-oplevelse og det nervepirrende næste skridt i den populære spilserie, der introducerer nye spilelementer, heroiske og historiebaserede eventyr, knivskarp humor og hele det velkendte persongalleri. Men det er ikke ren afslapning. Nye steder, våben, dingenoter og fjender holder dig på tæerne i denne overjordiske spiloplevelse. Rummet er blevet farligt igen!