Seven Knights serien har indtil videre kun været et mobil spil. Det bliver der lavet om på nu.

Seven Knights: Time Wanderer er netop landet på hybrid konsollen Nintendo Switch. For at fejre udgivelsen deler vi hermed udgivelses traileren:

Seven Knights: Time Wanderer er ude eksklusivt til Nintendo Switch.

Forrige indlægGhostrunner – Anmeldelse
Næste indlægKan din PC trække Godfall?
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)