Det anmelderroste lydsystem høstede ved årets Computex den fornemme pris “European Hardware Award” for sine fem drivere, kraftfulde subwoofer og avancerede Sound Blaster®-processor. Katana imponerede dommerne med fænomenal lyd og ydeevne, der leverer højopløselig lyd på op til 24-bit. Katana er udstyret med certificeret Dolby Digital 5.1-afkoder samt Auroras reaktive lyssystem med 16,8 millioner farver.
Creatives Sound BlasterX Katana – et alt-i-et lydsystem til gamere – er netop blevet tildelt den prestigefyldte pris “European Hardware Award ” i kategorien “Best Speakers”. Kåringen fandt sted ved årets Computex, der i disse dage løber af stablen i Taipei. Siden Katana blev lanceret tidligere på året, har lydsystemet høstet flotte anmeldelser for sin imponerede lydkvalitet.

 

The European Hardware Awards uddeles hvert år af The European Hardware Association (EAH) – en sammenslutning af ni af de største teknologi-sites i Europa, som tilsammen når ud til mere end 22 millioner tech-entusiaster.

IMAGE
The European Hardware Awards bliver hvert år tildelt de bedste produkter på det europæiske marked – nøje udvalgt af ekspertpanelet og læserne. Bedømmelserne bygger på detaljeret og omfattende research, som EHA præsenterer på store messer som Computex og DISTREE. Af denne grund var der stolthed at spore hos Creative, da man fik nyheden om, at Katana i år løb med prisen for bedste højttaler:
IMAGE
– Vi er beærede over, at Katana er blevet anerkendt som et af de produkter på det europæiske marked, der skiller sig mest ud. De reaktioner, vi har fået fra både anmeldere og slutbrugere i løbet af de sidste måneder, har været overvældede, og prisen fra The European Hardware Association er endnu et skulderklap, som vi er meget taknemmelige for. Det er den slags, der driver lysten til at blive endnu bedre til at udvikle innovative produkter, fortæller Long Chye Low, der er General Manager hos Creative.
Om Sound BlasterX Katana

Sound BlasterX Katana er verdens første såkaldte Under-Monitor Audio System – dvs. en soundbar, der kan placeres under computerskærmen. Katana kommer med Creatives mest kraftfulde DSP-kontrollerede drivere samt Sound Blaster-lydkort, der sammen leverer højopløselig lyd i op til 24-bit, så man opnår tabsfri og krystalklar lyd i hele rummet.

Katana er udstyret med hele fem drivere: to kraftige midtbas-forstærkere, to højfrekvente diskanthøjtalere samt en separat subwoofer. Driver-enhederne forstærkes individuelt af en DSP-kontrolleret forstærker, hvilket sikrer en klar og præcis gengivelse af alle detaljerne i lydspektret. Kombineret med en certificeret Dolby Digital 5.1-afkoder samt Creatives software BlasterX Acoustic Engine gør det Katana i stand til at levere en kraftfuld og nøjagtig lydoplevelse, så man bedre kan fordybe sig i sit spil eller film.

Det slanke design i børstet aluminium gør, at Katana ikke fylder særligt meget under skærmen. Derudover er systemet udstyret med Auroras reaktive lyssystem med 16,8 millioner farver.

IMAGE
Specifikationer for Sound BlasterX Katana

 • Fem DSP-kontrollerede drivere (to kraftige midtbas-forstærkere, to højfrekvente diskanthøjtalere samt en subwoofer)
 • Effekt: 150W Peak/75W RMS
 • Leverer højopløselig 24-bit lyd
 • Indbygget Sound Blaster-lydkort for kraftfuld lyd
 • Analyserer og gengiver automatisk dynamikker i komprimerede lydfiler
 • Brugerdefinerbar BlasterX Acoustic Engine-teknologi leverer 7.1 surround sound
 • Certificeret Dolby Digital 5.1-afkoder
 • USB-tilslutning for tabsfri lyd i HD-kvalitet på op til 24-bit/96kHz via enten PC eller Mac
 • Mulighed for USB-tilslutning gør det nemt at afspille MP3, WMA, FLAC og WAV
 • Tilslutning via optisk kabel for digital lyd fra TV og spilkonsoller
 • Bluetooth®-tilkobling for trådløs afspilning fra mobile enheder
 • Stereo 3.5 mm analog line-in
 • Indbygget LED-lyssystem fra Aurora med 16,8 millioner farver
 • Design i aluminium modvirker uventede vibrationer, der kan mindske klarheden i lyden
 • IR-fjernbetjening medfølger