Kunne det ikke være fedt hvis man kunne spille Super Mario Bros sammen med 34 andre? Dette er faktisk muligt fra i dag.

I anledningen af Super Mario Bros 35 års jubilæum er et Battle Royale spil blevet til. I kan se trailer og info omkring spillet lige her:

SUPER MARIO BROS. 35 LANDER MED PLATFORM-ADRENALINKICK PÅ NINTENDO SWITCH I DAG

1. oktober 2020 – Lige siden Bowser invaderede Mushroom Kingdom for 35 år siden, har Mario arbejdet hårdt for at holde Bowser i skak, men det er første gang han møder en udfordring som denne! Super Mario Bros. 35 lanceres i dag til Nintendo Switch, som et eksklusivt tilbud til alle dem, som abonnerer på Nintendo Switch Online og det er uden ekstra omkostninger.

Super Mario Bros. 35 tager platformstilen fra det oprindelige NES-spil og giver det multiplayerfunktion for 35 spillere. Konkurrér mod tiden i kapløb med 35 deltagere. Besejr fjender og genér dine modstandere i en onlinekamp, hvor det gælder om at være den Mario, som står tilbage på målstregen.

I Super Mario Bros. 35 starter hver spiller på samme bane og med samme tid at slå. Når du besejrer en fjende, sendes de over til modstandernes baner og du får lidt ekstra tid. Vær dog lidt forsigtig, for modstanderne vil give dig igen med samme mønt! Og den spiller, som gør det godt i spillet, risikerer at blive skydeskive for de øvrige spillere. Vælg mellem fire slags angrebsteorier og brug alle genstande i spillet klogt. Det kan anbefales at tjekke spillet ofte for daglige udfordringer og deltagelse i ”Special Battles”.

Super Mario Bros. 35 kan spilles indtil den 9. marts 2021. Og det er kun tilgængeligt for dem der har Nintendo Switch Online abonnement.