Vi er snart vandt til at spil som udgives til Nintendo Switch kommer lidt senere på andre platforme.

Der er nu kommet dato på hvornår The Silver Case 2425 udgives til Nintendo Switch. Dette blev frigivet i denne trailer:

Så skal du have fingrene i Nintendo Switch udgaven af The Silver Case 2425, så er det den 9. juli det sker.

Forrige indlægIt Takes Two – Preview
Næste indlægWorlds End Club – nu på engelsk
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)