Den tredje sæson af Gamereactors store nordiske liga i Counter-Strike: Global Offensive udviklet i samarbejde med Omen By HP går nu i gang, hvor amatørhold kan dyste imod hinanden om en præmieopulje på 15.000 DKK.

Esport i massiv fremgang
Esportens verden bliver større og større, og interessen for den store gaming-verden er steget enormt over de sidste par år. Præmierne stiger også, og bare i 2018 er  omkring 22,65 millioner dollars blevet givet ud til de professionelle CS:GO-hold. Et af de hold der nyder godt af de store pengepræmier er det danske hold Astralis, som alt i alt har samlet hele 6,7 millioner dollars ind siden deres grundlæggelse i 2016. Disse enorme pengepræmier er ikke nemme at vinde. Med 400.000 spillere i gennemsnit online hver dag, er der kæmpe konkurrence om at være de bedste. Men under den professionelle overflade er der en stor underskov af spillere, som også er interesserede i at prøve kræfter med turneringer og ligaer.

Omen by HP League Season 3.
Gamereactor, som er Nordens største spilside igennem 21 år, har taget initiativ, og er kommet op med en turnering på tværs af Norden, og som appellerer til folk i alle aldre og på alle niveauer. Et ligasystem, hvor man på kryds og tværs af de Nordiske lande kæmper om at rykke så langt op i divisionerne som muligt, og dermed være med i kampen om præmiepuljen på hele 15.000 danske kroner. Tilmeldingen er allerede åben via den officielle hjemmeside (https://www.gamereactor.dk/league/csgo/) og det eneste krav er, at du er fra et af de Nordiske lande.

Seriøst og sjovt samtidig
Det er ikke kun pengepræmierne der skal få folk til at deltage i turneringen, men også lysten til at konkurrere med dine holdkammerater mod diverse hold fra hele Norden. Et bredt spektrum af divisioner gør det muligt at være 100% seriøs, eller tage det mindre seriøst, og have det sjovt sammen med vennerne mens man spiller mod en masse andre på samme niveau.

Sæson 2 finalen
Finalen i Sæson 2 stod mellem de to svenske hold, DataspelHAHA og Full Kareta. Både træning og kommunikation lå i højsædet hos begge holdkaptajner, da vi snakkede med dem op til finalen af Sæson 2, men noget af det allervigtigste som blev pointeret af Dataspels kaptajn, ”Scruul”, var. ”Arbejd hårdt, men ha’ det sjovt. Hvis ikke man har det sjovt, kommer det ikke til at holde.” Finalen blev vundet af Full Kareta, og begge holdene var enige om, at de havde været de sværeste modstandere de havde været imod igennem turneringen.