The Witcher 3 er endnu ikke udgivet, men vi får allerede den glæde af og vide der i hvert fald kommer 2 nye udvidelses pakker.

CD Project har nemlig annonceret 2 nye udvidelses pakker til deres kommende stor titel The Witcher 3.

Den første der kommer hedder “Hearts Of Stone” og den vil vi få af se i Oktober regner de med, og den vil tilføje 10 timers gameplay ca.

Den anden hedder “Blood And Wine” og denne bliver en af de større udvidelser vi ser i The Witcher 3, for det er lovet en gameplay tid på hele 20 timer, og ikke nok med det, så vil denne expansion give os et nyt område i spillet, som kaldes Toussaint, og der er lagt op til, det bliver noget af det vildeste der er set i spillet, med dette nye område. Vi ved desværre ikke hvornår Blood And Wine udgives, men vi kan love, vi nok skal følge op på dette. når vi ved mere.

Så hvis de 200 timers gameplay (som CD Project har lovet der kan hives ud af The Witcher 3: Wild Hunt) ikke er nok, så er der hele 30 timers gameplay at få ud af disse 2 nye udvidelser, så nu er der for alvor noget at glæde sig til.

Skal vi ikke lige, nu hvor stemningen er til det, lige snuppe en gameplay video fra spillet, hvor vi ser de første 15 minutters spil tid af The Witcher 3: Wild Hunt :

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=McI_PbjqWsg&w=640&h=360]

The Witcher 3: Wild Hunt udkommer den 19. Maj i år på Playstation 4, Xbox One og PC.