Året 2015 er snart gået, og det har været noget af et år for alle gamere verdenen over.

Vi vil med denne artikel, vende året 2015 og vise det fra vores synsvinkel af, så i kan få hver enkelts mening i stedet for hele sidens mening:

Jakob Holm:

Spilletåret 2015 har bragt på mange glædelige gensyn med nogle Franschise som har pejlet sig ind på det rette spor igen.

Call of Duty: Black Ops III har helt sikkert været et at året største spiloplevelser for mig. Efter bundskraberen af serien Advanced Warfare har serien endelig fundet et spor som fører i den rigtige retning.

Et par andre titler som også har bragt et smil frem på mine læber har været Forza 6 til Xbox One, The Order 1886 til Playstation 4 og ikke mindst Uncharted: Nathan drake Collection.

Her i slutningen af året har jeg prøvet kræfter med Rainbow Six:Siege hvilket har været en sand fornøjelse.

På gadgetssiden har der også været været en del af at glæde sig over. To gadget springer dog i øjnene hos mig som er Keyboardet fra Steelseries Apex M800 og Elite controlleren fra Xbox. De er værd at kigge efter hvis man vil have opgradering til enten PC eller Xbox One.

Vi har også fået rigtig godt gang i selve gadget delen her på Gamerslounge og det er fantstisk at tilbyde vores læsere et endnu bredere udvalg af anmeldelser.

Der er også blevet luftet fremtidsprojekter i 2015 hvor Virtual Reality kom på programmet. Noget jeg ser meget frem til om det kommer på markedet i 2016.

Vi er også blevet forkælet med et par trailere til spil som udkommer i 2016. Titler som Uncharted 4, Horizon: Zero Dawn og Tom Clancy’s: The Divison.

Skal der komme lidt af, hvad der for mig hev luften ud af ballonen vil jeg sige en titel som Rise of the Tomb Raider skuffede mig fælt. Men der er helt sikkert nogen derude som har en anden mening end jeg.

Jeg glæder mig meget til at forkæle jer læsere med endnu flere spil og gadgets i 2016 hvor jeg allerede nu kan afsløre at vi starter det nye og med tre rigtig fede gadgets.

Tak for i år

Jonas Plum:

Det bedste der er sket i 2015? Alle de skønne sandkasse spil! Selv er jeg fantastisk glad for åben-verden spil. At lege i sandkassen, med mine egne præmisser er noget af det sjoveste. Har brugt forfærdelig mange timer i GTA Online, i håb om at få råd til de utrolig latterlige dyre biler og boliger. Spil som The Witcher 3: Wild Hunt, Batman Arkham Knight, Just Cause 3 og nu Fallout 4 har også bragt mange lyse stunder i natten. Dejlige spil!

Personlig er jeg kæmpe fan af Hideo Kojima’s værk, så derfor er det selvfølgelig naturligt for mig at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er noget af det største i mine øjne. Serien har haft sine ups and downs i årenes løb, men det seneste spil havde rigtig meget nyt at bringe på banen, at det ville være svært at vide hvor man skal starte og slutte. Selvom spillet ikke havde den fyldestgørende afslutning som fans (heri mig selv også) håbede på, er det alligevel et fantastisk spil!

Noget af det lidt kedelige i år, synes jeg, har været boomet af unødvendige DLC pakker, dyre season pass og mikro transaktioner. Ofte er prisen på season pass på ligefod med prisen på selve spillet. Men selvom dette er en trend der sikkert vil fortsætte, kommer det i ligeså høj grad an på indholdet og om det opvejer prisen. Jeg kigger her på dig The Witcher 3, godt gået! Tak for et dejligt år!

Vi ses i det næste!

Rasmus Jensen:

Til at starte med må jeg sige at jeg synes 2015 har været et rigtig godt gamer år set med en PC spillers øjne.

Tilbage i marts udkom Battlefield Hardline som jeg havde ret store forventninger til, efter at have prøvet betaen. Jeg købte troligt spillet på udgivelsesdagen og hyggede mig med det de første par dage, men det blev hurtigt alt for trivielt og endte med at være årets skuffelse for mig. Det kunne slet ikke leve op til Battlefield navnet og må absolut ses som en skuffelse for franchisen.

Så blev det maj og Wolfenstein – The Old Blood så dagens lys. Så kom der et spil som absolut levede op til mine forventninger og er mit favorit spil i 2015. Det at vende tilbage til Castle Wolfenstein for at dræbe nazister i alle afskygninger, og endda opleve Wolfenstein 3D når Hr. Blaskowitz drømte, var alle pengene værd.

Derudover synes jeg Starcraft 2 – Legacy of the Void bestemt er en nævneværdig titel. Den afslutter på fornem vis trilogien og lægger selvfølgelig op til endnu mere Starcraft i den ene eller anden form.

Star Wars: Battlefront er et spil der virkelig har delt vandene efter sin udgivelse men personligt har jeg hygget mig utrolig meget med spillet som stort set er det eneste spil jeg har spillet siden det udkom. Det er bestemt ikke særlig avanceret eller varieret men blandingen af utrolig flot grafik og filmisk lyd holder mig fanget i en tempofyldt multiplayer oplevelse.

Michal Galewski

Når jeg ser tilbage på året 2015 kan jeg ikke lade være med at sammenligne det med 2014. 2014 var et af de værste år længe indenfor spilindustrien, et år der var fyldt med ufærdige, ødelagte og skuffende spil.

Ser jeg tilbage på 2015 ser det ud til at spil-verdnen har taget i lære af 2014 og er på rette kurs igen. Fra mit synspunkt har der været få spil udgivelser i 2015, men de få der har været har været utroligt gode. Vi har fået spil som Undertale, Pillars of Eternity, Rainbow Six Siege, Until Dawn og Witcher 3, alle disse titler er årets spil for mange personer, de er kæmpe succeer hver især og burde alle få en stående applaus og de er kun få af de mange glimrende spil der kom ud i år.

Året har ikke været uden skuffelser men til forskel fra 2014 har vi haft nok store og flotte succeer til at overdøve disse fiaskoer. Fiaskoer som Batman Arkam Knight PC udgivelsen og Konami’s mange dumme fejl og underlige udtalelser er blevet glemt hurtigt da vi som gamere har fået en flot og konsistent strøm af gode udgivelser igennem året.

Twitch er boomet i 2015 og er blevet til en endnu større platform end det var før og jeg forudsiger at det kun bliver endnu større i 2016.

CS:GO er nok den største succees historie i 2015, som et gået hen og blevet en af de største E-sports spil i verdnen, kæmpe tillykke til folkene bag spillet her fra.

Alt i alt ville jeg beskrive 2015 som ”en god start på 2016”. Vi tog en pause efter 2014 og besluttede at tingene skulle ændres, tingene skulles gøre ordenligt nu, og det gjorde vi. 2015 har kun givet mig mere blod på tanden til 2016, og jeg glæder mig til at se hvilke historier det næste år bringer.

Jan Bo Kristensen:

Også for mig har det igen været et år med masser af dejlige oplevelser og store overraskeler. Den største overraskelse står Call of Duty Black Ops III for. Traditionelt har jeg foretrukket udgivelserne fra Infinity Ward. Denne gang har Treyarch præsteret en fængslende og dyb historie, der minder mig om science fiction forfatterens Niels E. Nielsen bog Kundskabens Træ. Samtidig er bevægelses systemet opdateret så det virker meget mere glidende og dermed er underholdningsværdien i top.

Noget andet som har givet spændende og underholdende oplevelser er de mange indie spil hvor en række er blev finansieret af KickStarter. Redaktionen har bl..a. støttet Red Goddess: Inner World og Dragon Fin Soup. Det taktiske action RPG Dragon Fin Soup blev i november også en del af PlayStation Plus endda med sit eget PlayStation 4 tema. Den charmerende heltinde i den proceduralt (fint ord for tilfældigt genererede) baner er en dejligt kombination af klassisk RPG i et let tilgængelig indpakning.

Google har lavet en virtuel reality brille pap hvor du bruger din mobil telefon. De mere avancerede udgaver f.eks. PlayStation VR ser vi først i 2016. Selvom der har været tale om cigarkasse opstillinger, så har det være sjovt at prøve både PlayStaion VR og Oculus Rift hvor det bedste spil jeg har oplevet stadig Pollen udviklet af finske Mindfield Games. Warthunder i VR udgave med PlayStation brillen og alt hvad der findes af flykontrolleren kunne også henrykke den teknik interesserede redaktør.

Tak for i år.

David Gohs:

Der har været et hav af ultra gode udgivelser, så skulle man lave en top 20 ville det være nemt, men det bliver det ikke til i denne artikel.

Lad os starte ned slutningen, nemlig den titel som jeg blev mest skuffet over. Da jeg først fik fat i Resident Evil Revalations 2, der var jeg jo næsten som en lille dreng juleaften, da jeg har fulgt serien, lige siden det første Resident Evil spil på Playstation 1 bragte stor lykke på mit drenge værelse.

Det kan godt være jeg er vokset fra serien, men syntes bare spillet har mistet de værdier som det havde den gang. Igen er det jo en smags sag, for spillet har jo en del af det som Resident Evil serien står for.

Når vi kommer til mine bedste oplevelser, er det svært at sige hvilket spil der har givet mig den bedste oplevelse. For har brugt et utal af timer på spil som Until Dawn, Final Fantasy Type 0 og må absolut ikke glemme Xenoblade Chronicles X, og Super Mario Maker som jeg på forhånd havde kåret som årets udgivelse.

Men den titel der har overrasket mig mest, er Guitar Hero Live til Playstation 4. For det var et spil jeg købte bare for at have det, og fordi jeg havde hørt en del godt om det. Men efter at have prøvet det, blev jeg jo næsten helt afhængig af det og spiller det stadig flere gange om ugen. Det hitter herhjemme selvom både konen og jeg ikke er de bedste til det.

Vi ses til næste år, med et hav af gode titler der allerede er i vente.

Vi takker for et rigtigt godt år 2015. Og vi vil sende en stor tak til alle jer læsere her på GamersLounge.dk for uden jer ville dette ikke være muligt.