Hvis du ser Castlevania serien på Netflix, så er der snart noget at glæde sig til.

Netflix har på Twitter løftet sløret for at 3. sæson af Castlevania serien kommer i næste måned:

Så sæt X kalenderen den 5. marts for det er der det sker!

Forrige indlægMoving Out har fået udgivelses dato
Næste indlægGeForce Now ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)