Tilbage i 2006 blev en kæmpe klassiker født på Wii. Alle der kender den konsol kender med sikkerhed Wii Sports. Nu er en måske ny klassiker født. Vi ser nærmere på 51 Worldwide Games som udgives til Nintendo Switch på fredag den 5. juni.

Mange spiller stadig Wii Sports selvom det er så mange år gammelt. Det er nok mest på grund af bowling spillet der er med. Mindst lige så mange har undret sig over hvorfor et fedt bowling spil ikke var en mulighed på Nintendo Switch. Dette er nu snart fortid, for bowling er en del af 51 Worldwide Games.

Men som titlen antyder så er 51 Worldwide Games så meget andet end bowling. Det er en samling af 51 populære spil fra hele verdenen. Og da det er en samling af spil fra hele verdenen kan de godt hedde noget andet end de hedder her i lille Danmark. Se den komplette liste over de 51 spil ved at klikke her.

Når man har en titel som 51 Worldwide Games, så er går vi selvfølgelig ikke i dybden med hvert enkelt spil i titlen, for så kunne vi jo ikke lave andet. Der er det nemmest at se lidt på enkelte spil, og derefter se spillet som en samlet oplevelse.

Til at starte med er det meget svært at finde ud af hvad man skal gå i gang med da udvalget er enormt. Så mit valg blev selvfølgelig bowling for at se om denne klassiker var genfødt. Og det kan jeg med det samme sige at det er den. Det er som vi kender det bare med bedre kontrol og realisme.

Dart blev også et kæmpe hit herhjemme. Har spillet både det, bowling og kalaha (mancala) rigtigt meget. Det bruger Joy-Cons lige som man kan ønske sig. Når man først er blevet dus med kontrollen af ens dart pil, så er spillet faktisk ret realistisk.

Der er en del spil som er ret avanceret bygget op og virker som spil der kunne være spil der kunne sælges enkeltvis på Nintendo´s eShop. Men selvom der er en del store spil i denne titel, er der mange ”mindre” titler man også støder på.

Mange af de såkaldte mindre titler er kort spil. Der er et kæmpe udvalg af de store kort spil man spiller verdenen over. Så det er næsten lige meget hvilken slags spiller man er, så er der en titel her man kan komme i gang med.

Et must nu om dage er at en spil titel som denne ikke kun er lavet som et ”sofa hygge” spil, og sådan er det heldigvis også her. Der er en online mulighed hvor man kan spille imod en masse andre. Så nu er det ikke kun begrænset til at kunne spille med vennerne der hjemme.

Men når det så er sagt, så er en god omgang ”sofa hygge” stadig det der gør sådanne spil sjovest. Så selvom man foretrækker at spille online nu om dage, så er det stadig når man spiller med folk derhjemme man har den sjoveste oplevelse.

Skal du have mest underholdning for pengene så er 51 Worldwide Games det spil du skal vælge. Kvaliteten af alle 51 spil er i top, og man forstår næsten ikke hvordan man kan få så mange fede spil på en enkelt titel.

Så om du er til den ene eller anden slags spil, så er der med sikkerhed et spil eller mange hvor du kan føle dig underholdt i 51 Worldwide Games. Vil ikke sige at det er en titel der holder evigt, men det er en titel der kan tages frem igen og igen.

Man kan ikke komme uden om at nævne Wii Sports som er nævnt før. Det er mest på grund af bowling man var så glad for denne titel. Så mon ikke at vi har en ny klassiker der er født. Fo 51 Worldwide Games er så meget andet end bowling.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægIron Man VR er gået guld
Næste indlægBattle Academy annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
Skal du have mest underholdning for pengene så er 51 Worldwide Games det spil du skal vælge. Kvaliteten af alle 51 spil er i top, og man forstår næsten ikke hvordan man kan få så mange fede spil på en enkelt titel.51-worldwide-games-anmeldelse