Naughty Dog køre med fuld skrue hvad angår underholdning for tiden. Vi ved at Uncharted er på vej til det hvide lærrede, men nu er en anden af deres spil serier på vej til HBO. Det er ingen ringere end The Last of Us.

Ifølge artiklen via Hollywood Reporter, ved vi nu at The Last of Us skal laves til en tv-serie der kan streames på HBO. Der er to meget velkendte herre der skal tage styringen på serien hvoraf den ene er Chernobyl skaberen Craig Mazin og den anden er Naughty Dog’s egen Neil Druckmann. De skal begge skrive historien og producere den.

Af andre der også er tilknyttet serien er også Carolyn Strauss som producerede Chernobyl og Game of Thrones. Naughty Dog President Evan Wells skal også producere The Last of Us til HBO.

Serien vil komme til at omhandle de begivenheder der skete i det første The Last of Us spil. Her vil vi se Joel og Ellie’s venskab og overlevelse, alt imens de rejser på tværs af et ødelagt post-apokalyptisk USA.

Neil Druckmann har været med til at skabe The Last of Us og også det snart kommende The Last of Us Part ll. Han er ekstatisk over at muligheden nu er der, for at lave en serie ud af spillene og ikke mindst, med de mennesker der har stået bag store tv-serier som Game of Thrones og Chernobyl.

“From the first time I sat down to talk with Craig I was equally blown away by his approach to narrative and his love and deep understanding of The Last of Us….With Chernobyl, Craig and HBO created a tense, harrowing, emotional masterpiece. I couldn’t think of better partners to bring the story of The Last of Us to life as a television show.”

The Last of Us HBO series erstatter den tidligere plan for en film udgave af spil-serien. Tilbage i 2014 annoncerede Neil Druckmann en film baseret på The Last of Us, hvor filmen skulle produceres af ham selv i samarbejde med Sam Raimi, kendt for Spider-Man og Evil Dead.

Vi er super spændte på at se hvordan The Last of Us HBO series kommer til at se ud og ikke mindst hvem der skal spille Joel og Ellie.