Kampspil er og bliver de samme lige meget hvad man spiller. Ej, det er bare gas. Vi vil nu se nærmere på Absolver, som skiller sig ret meget ud fra flokken af kampspil.

Når man siger kampspil, så er der nok ikke tvivl om at mange med det samme vil tænke på spil som Tekken, Dead or Alive og Street Fighter. Med Absolver går vi i en helt anden retning end vi er vandt til med kampspil serien.

Absolver er nemlig et af de spil, som godt tør træde lidt ved siden af og bringe os noget helt nyt. Spillet bringer Open World spil sammen med kampspil. Så nu vil vi se nærmere på hvad Absolver bringer os.

Når man først starter spillet op, så er man ikke i tvivl om at det ikke er jordens største udvikler der er bag spillet, hvilket helt sikkert allerede har sin charme. Det farve valg der er i spillet er meget mat og efterårs agtigt. Men når man er kommet i gang med spillet, finder man hurtigt ud af hvorfor universet er som det er. For det passer jo perfekt ind i spil stilen.

Absolver er et spil man kommer til at elske hvis man mestre teknikken i det. For først og fremmest har spillet en masse at byde på, men ud over det har en del at byde på, så skal man først ind i den ret svære kontrol man skal have over sin karakter.

I starten var det ret svært at komme ind i hvordan man mestrede al den teknik man skal kunne. For Absolver er ikke bare et kampspil som alle andre. Det er derimod et spil hvor du har ret så mange muligheder. Så det med at sidde og gå helt amok på din mus og tastatur får dig ikke igennem spillet.

Du har en masse muligheder med kombinationer på dit tastatur og mus. Og ikke nok med det, så har du endda 4 forskellige stances som giver dig flere muligheder når du spillet. Dette er ret svært i starten, men når man kommer ind i det, så bliver spillet meget underholdende.

Vi vil for god ordens skyld sige at vi har spillet Absolver på Pc, så derfor er det testet med tastatur og mus. Er man til controller så er spilet også ude på Playstation 4.

Det er ret vigtigt man lærer teknikken i hvordan man kæmper i spillet. For det er først og fremmest en nødvendighed for at overleve. Og en ting der er værd at vide, er at spillets modstandere faktisk er ret smarte. Man lurer ikke lige deres moves lige med det samme.

Ikke nok med de kloge modstandere, så er spillet lavet på den måde, at når du spiller, så kommer ud ind i zoner, hvor der faktisk er andre modstandere som ikke styres af en sølle computer. De er af kød og blod som dig selv, hvilket giver spillet en helt ny vinkel. Du har også mulighed for at slå dette fra, så du kun spiller det med dig selv. Men vi vil klart anbefale at lade det være som det er, og få den fulde oplevelse ud af det.

Man kan ikke mærke det ikke er en AAA titel man har fingrene i her, for Absolver er rigtigt godt skruet sammen, og man er underholdt fra start til slut.

Så konkluderingen er, hvis du kan lide udfordring og trænger til et spil der godt træde lidt ved siden af, så er Absolver det næste spil du skal have stående på hylden derhjemme.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSe alle sangene i Just Dance 2018
Næste indlægWolfenstein II: The New Colossus anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
absolver-anmeldelseMan kan ikke mærke det ikke er en AAA titel man har fingrene i her, for Absolver er rigtigt godt skruet sammen, og man er underholdt fra start til slut.