Selvom Ageless først blev annonceret tilbage i marts måned, har det allerede fået udgivelses dato.

Team 17 som står for udgivelsen af denne Indie titel, har løftet sløret for hvornår vi kan spille Ageless hjemme i stuerne. Dette skete med en ny trailer:

Så som I kan se, så skal I ikke vente ret længe på spillet udgives. Ageless udgives den 28. juli til PC og Nintendo Switch.

Forrige indlægSe Fuser gameplay
Næste indlægMr. DRILLER DrillLand anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)