Hvis vi skruer tiden tilbage til 1987, der udkom Alex Kidd in Miracle World til Sega Master System. Nu får vi en Remastered udgave af spillet.

Ud af det blå kom annonceringen af Alex Kidd in Miracle World DX. I kan se en trailer her for at se hvad spillet har at byde os:

Alex Kidd in Miracle World DX udgives blandt andet til PlayStation 4, Nintendo Switch og PC i første kvartal af 2021.

Forrige indlægSkater XL udskydes en smule
Næste indlægNo Man’s Sky har fået Crossplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)