avp

Nu er den tredje og sidste (formoder jeg) video i trailer-trilogien om Aliens vs. Predator ankommet. I hvert fald har vi været igennem både Predator og Marines gameplay. Denne gang er det Alien gameplay vi tager et kig på. Et objective i traileren er “Kill everything that gets in your way” og selvfølgelig gør Alien’en det.

Men gameplay traileren er ikke den eneste der har ramt nettet idag. Der er også kommet en Ultimate Multiplayer Trailer, som du selvfølgelig også kan se her.

Den 19. februar vil vi endelig kunne hive pengepungen op af lommen og nuppe AvP med hjem fra butikken. Dem der har bestilt en special edition vil også få noget DLC med i pakken, som heldigvis også bliver muligt at dowloade hvis du har købt standardversionen. Det kræver bare at du tager pengepungen op af lommen igen, men så kan man være bagklog og spørge: Hvorfor købte jeg ikke bare en special edition fra start af?

Jeg skal ikke beslutte om du skal købe standardversionen eller ej, men nu har du klikket dig ind og så kan du ligeså godt tage et kig på trailerne.

 

Alien Gameplay Trailer

 

Ultimate Multiplayer Trailer