AVP3-banner

Aliens, Predators og Marines står klar til at give dig en vild oplevelse. Fra den 19. februar er de 3 racer igen på banen og nu har Sega annonceret hvilke multiplayer modes vi får med spillet.

Det er desværre ikke så mange forskellige spilmodes, som vi ellers er vant til at se i nutidens spil, men jeg er stensikker på at de 7 multiplayer-modes vil gøre AvP-fansene tilfredse.

 

Deathmatch – Alle mod alle. Flest kills vinder!

Infestation – En mand starter som Alien Hunter. Som hunter gælder det om at nedlægge Marines, når du så dør som Marine bliver du selv en Alien, der skal ud og nedlægge en masse marines.

Mixed Species Deathmatch – To hold med alle 3 racer går løs på hinanden og kæmper om at lave flest kills.

Survivor – Op til 4 spillere træder ind i en arena. Når spillet starter vil Aliens flyve mod de stakkels Marines og jo længere man holder – jo større modstand får man.

Predator Hunt – En spiller som Predator og skal bruge sin stealth og skills til at eliminere de marines der jagter en.

Species Deathmatch – Et hold af Marines, Predators og Aliens kæmper for at lave flest kills i denne vilde 3-vejs battle.

Domination – En god gammel kending efterhånden, hvor det selvfølgelig er 2 hold, som skal forsøge at kontrollere visse punkter på banen.

 

And there you have it! Det ser desværre ikke ud til at vi får noget vildt nytænkende multiplayer i Aliens vs. Predator, men action, blod og syre får vi med garanti massere af.

 

Derudover rapporterer Aliens vs. Predator Galaxy , at SEGA er klar til at sende demoen til deres kommende Aliens vs. Predator spil ud til de respektive online-markedspladser allerede i løbet af denne uge. D. 4. februar er datoen, hvor vi tilsyneladende kan få en forsmag på, hvordan det er at jage, eller være den jagede i spillet, der følger op på de efterhånden klassiske film om de overlegne Predators, de monstrøse Aliens og de stakkels marines, der må finde sig i at blive jagtet fra flere fronter.

 

http://www.youtube.com/watch?v=l1I-km4P9Yg