AVP3-banner

Mens Aliens vs. Predator-demoen efter sigende har kørt upåklageligt på xboxen, så har der været problemer med matchmaking-systemet på både Playstation 3 og PC. PC-versionen blev forholdsvist hurtigt rettet og nu er PS3-versionen også blevet fixet. Til gengæld kræver det en lille indsats fra dig, hvis du vil have din demo til at virke optimalt på PS3en.

 

Det kræver nemlig at du sletter spillet og downloader demoen en gang til, da spillet ikke bliver patchet når du starter det. Til gengæld virker det som det skal, når du så har downloadet den nye demo.

 

Hvis du lider af hukommelsestab og ikke ved om du har den nye eller den gamle demo, så er der 2 måder du kan finde ud af det på. Den ene er ved at forbinde dig til en, som du ved har den nye version af demoen, for så kan i nemlig ikke spille sammen. Du vil få beskeden “Incompatible version”. Den anden metode for at finde ud af om hvilken version du har, er dog noget enklere. For i den nye demo vil du i matchmaking-menuen (tryk Start Game og derefter på Friendly Match), have muligheden for at lave og browse spil. Hvis ikke du har den mulighed, så kører du med den gamle version. (I den gamle version er der 5 menu-punkter under matchmaking – i den nye er der 7.) So simple!

 

En lille applaus herfra, for den forholdvist hurtige reaktion fra AvP-teamet. Selvom jeg gerne ville have prøvet en funktionel demo fra start af, så synes jeg det er lækkert, at et fix af demoen kom så hurtigt.