Tilbage i Februar, afholdte Nintendo en af deres fantastiske ‘Nintendo Directs’. Hvor vi for første gang så et glimt af, Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Samarbejdet mellem Koei Tecmo og Nintendo har vist sig at være banebrydende hos fans, af både musou-genren og Nintendos ejendomme:
Hyrule Warriors, der udkom på Nintendo Wii U tilbage i 2014 – som ovenikøbet blev genudgivet ikke bare på 3DS i en forbedret udgave, med ny plot-line – men også senere på Nintendo Switch.
Fire Emblem Warriors, der udkom på Nintendo Switch i 2017.

Disse 2 spil, havde én ting til fælles. Det var en kulmination af fanservice, med karakterer fra de respektive seriers bedste titler, samlet i en ny historie.
Men efter; Hyrule Warriors: Age of Calamity (2020), som tog The Legend of Zelda: Breath of the Wilds verden – og lavede et nyt plot som foregik 100 år før BOTW – så vi virkelig hvad dette samarbejde kan gøre.
Nu ser vi et lignende tilfælde med Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Den samme verden som Fire Emblem: Three Houses, med en ny plot-line og de velkendte karakterer fra spillet, som gjorde indtryk hos mange.

Vigtige detaljer

  • Fire Emblem Warriors: Three Hopes, er lige om hjørnet med en release dag d. 24 Juni 2022.
  • Spillets gameplay følger den klassiske Warriors-stil, formegentlig med en eller flere gimmicks som er bundet op om seriens konventioner.
  • Det ser ud til at man kan ride på heste, pegasus og drager.
  • Man kan sætte karakterer man ikke styrer til, at bevæge sig forskellige steder hen på slagmarken.

Disse detaljer er opsnappet fra de forskellige trailers Nintendo har uploadet på deres Youtube Kanal. Se eventuelt trailerne nedenunder:Forrige indlægNy lækker Wild Rift patch er landet
Næste indlægFractured Online’s gratis uge er begyndt
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!