Så er det tid til vi skal se lidt nærmere på dokumentaren An Inconvenient Sequel, som er landet på DvD og BluRay.

Vi skal tilbage til 2006, hvor An Inconvenient Thruth udkom. Dette er forløberen til An Inconvenient Sequel: Truth to Power. Som lille bonus info kan vi fortælle at An Inconvenient Thruth faktisk vandt en Oscar.

Om Inconvenient Sequel: Truth to Power kommer til at leve op til den store success som den første havde, skal vi ikke kunne svare på, for vi vil ikke sammenligne de 2 dokumentarer i denne anmeldelse.

Den store klimakrise er over os, og vi har mange problemer med den globale opvarmning. Det er nu op til Al Gore endnu en gang at tage kampen op for dette voksende problem.

Man kan sige at denne dokumentar starter hård op, og giver en, en masse stof til eftertanke. For den starter op med en lille tur til Grønland. Det er nu ikke det værste der kunne ske, men det er desværre ikke nogen hygge tur. For der oppe, for vi indblik i hvordan det står til, og hvor meget is der egentligt er smeltet den sidste tid.

Som dokumentaren skrider frem, får vi større indblik i hvad Al Gore´s kamp egentligt går ud på, og hvorfor han har kæmpet så længe for den. Vi vil selvfølgelig ikke gå mere ind i hvad der ellers sættes fokus på i denne dokumentar, men vi kan med det samme sige, at når man har set den, giver det i hvert fald noget at tænke over.

Hvis vi skal se på hvor længe Al Gore har kæmpet denne klima kamp, så er det faktisk over 25 år han har været i gang. Så man må sige at han er vedholden, og ikke giver op når han skal slå et slag for sin kamp.

I dokumentaren får man også en ide om hvor meget han egentligt brænder for sin sag, og ikke mindst om hvorfor. Man føler nærmest man er med i scenerne, når man sidder derhjemme på sidelinjen. For det hele er lavet så dybdegående som det er.

En ting der altid er sjovt, det er hvis dem som udgiver film/dokumentarer, at de gør lidt ekstra ud af det. Det må man sige at man i hvert fald har gjort her. Denne dokumentar handler jo om klimaet, og hvor meget vi skal passe på moder jord. Det har man taget til dig, og lavet BluRay og DvD æskerne i et sødt lille pap omslag og ikke andet. Det fede af det hele er at det er lavet af 100% genbrugs materiale. Så selvom det bare er et reklame stunt, er det da noget man bider mærke i.

Inconvenient Sequel: Truth to Power er uden tvivl en dokumentar der er værd at sætte sig og se. Den giver en, en masse stof til eftertanke, og hvorfor det måske er så vigtigt at passe på moder jord.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSe Switch gameplay fra Captain Toad: Treasure Tracker
Næste indlægYouropa preview
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
an-inconvenient-sequel-truth-to-power-anmeldelseInconvenient Sequel: Truth to Power er uden tvivl en dokumentar der er værd at sætte sig og se. Den giver en, en masse stof til eftertanke, og hvorfor det måske er så vigtigt at passe på moder jord.