Det er faktisk ikke det store vi har hørt eller set til Ancestors: The Humankind Odyssey siden det blev annonceret. Det laber vi så om på nu.

Holdet bag spillet har frigivet en lille trailer til spillet. i den trailer præsenterer de lidt af hvad spillet har at byde på. Det skal dog lige tilføjes, at det kun er alpha optagelser fra spillet vi ser. Så i sidste ende kan det godt være en smule anderledes end det vi ser i denne trailer.

Skal du ud på en vild overlevelses tur med Ancestors: The Humankind Odyssey, udgives det en gang i 2019 til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægAnno 1800 får åben beta
Næste indlægMechstermination Force er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)