Går du med en drøm om at indrette boliger landet over, men er din unge alder en hindring, så frygt ikke, for nu er der håb forude. Animal Crossing: Happy Home Designer, er nemlig landet på Nintendo 3DS, og vi har indrettet os med en sofa, Nintendo 3DS og en masse tid, så i kan få en anmeldelse af spillet.

hddstart

Når man starter spillet op for første gange, så er der som i så mange andre spil, en rigtig god tutorial, hvilket gør dig klar til spillet, så du ikke føler dig helt ude i tovene fra starten af.

Efter man har overstået dette, så går spillet rigtigt i gang, og du finder hurtigt ud af, at spillet lever meget godt op til sin titel. For Animal Crossing: Happy Home Designer, er et meget sødt og nuttet indretnings spil, og man kan da ikke andet, end at trække på smilebåndet, når man møder spillets meget glade karakterer.

hhd1

Spillet starter blødt op, med små indretnings opgaver, hvor man bare skal pakke kasser ud, og sætte tingene som man syntes. Og der kan det godt trække lidt ned, for spillet accepterer hvis man bare pakker ud, og siger man har indrettet det. Men da spillet nok henvender sig mest til den meget unge generation, så er det nok meningen det skal være sådan, for at spillet ikke er for svært.

Når man har indrettet de første små rum, så finder man ud af at spillet er meget stort, for nu skal man til at indrette hele byen, som er i spillet. Så nu kommer din fantasi på prøve, for man får en masse forskellige opgaver, hvor man selv skal finde ud af, hvordan man klarer denne opgave. Men man finder hurtigt ud af, at der er måder man kan slippe nemt igennem det, da man ”kun” har krav om, at der skal være visse ting i disse rum. Men selvom det er sådan, så kan man da godt tage sig selv, i at lige smide lidt ekstra møbler osv. op for at gøre rummet perfekt.

hhdindret

Efter man har indrettet de første 20 boliger, så kan man godt føle at spillet kører lidt i ring. Men selvom man får den oplevelse, så spiller man da lige lidt ekstra, for spillet er nu ret sjovt.

Man låser stille og roligt op for nye ting i spillet, imens man spiller det, så man kan med god grund sætte en masse tid til side, for Animal Crossing: Happy Home Designer har en del man kan låse op for.

hhdkort

Stemningen i spillet er perfekt til titlen, og det er meget sødt, uden at virke alt for sukkersødt. En ting der dog kan irritere en smule, er karakterenes stemmer, for det er som vi vil kalde det, ”Volapyk sprog”. Men ser man bort fra det, så er oplevelsen med spillet, lige som man forventer det.

Spillet understøtter samlekort, som der giver dig nye muligheder i spillet, hvor du kan invitere dine ynglings Animals Crossing karaktere ind i spillet. Du kan købe de samlekort i pakker, hvor der er 3 kort i, hvor 1 af dem er et specielt et. Dette er en ret god feature i spillet.

hdd2

Animal Crossing: Happy Home Designer, er som helhed et meget godt spil som henvender sig til den unge gamer generation. Spillet er sødt, med en blid form for udfordring. Man kan nemt bruge mange timer på spillet, for der er meget at låse op for. Har man hang, til at indrette boliger, så er Animal Crossing: Happy Home Designer et spil du bare må eje.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMinecraft annonceret til Oculus Rift
Næste indlægBroken Sword 5: The Serpent’s Curse anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
animal-crossing-happy-home-designer-anmeldelseAnimal Crossing: Happy Home Designer, er som helhed et meget godt spil som henvender sig til den unge gamer generation. Spillet er sødt, med en blid form for udfordring. Man kan nemt bruge mange timer på spillet, for der er meget at låse op for. Har man hang, til at indrette boliger, så er Animal Crossing: Happy Home Designer et spil du bare må eje.