Animal Crossing: New Horizons er i den grad stadig i live. Nu får spillet endnu en stor opdatering.

Denne gang har opdatering mest fokus på halloween. I kan se hvad der er i denne lækre opdatering lige her:

  • Plant græskar – Græskar kan købes året rundt fra Leif eller i Nook’s Cranny i oktober. Så snart græskarrene er modne, kan de høstes og bruges i DIY-projekter.
  • Halloween-forberedelser – Græskar er bare begyndelsen til at blive klar til Halloween-festlighederne. Du kan også starte dit sliklager i god tid til selve Halloween og købe kostumer hos Able Sisters’ i hele oktober. Dine Nook Miles kan byttes til farvede kontaktlinser og bodypainting. Dine medborgere er også gavmilde med DIY-opskrifter med Halloween-tema.
  • Halloween Night – Når selve Halloween starter i spillet den 31. oktober fra kl. 17.00, samles øens indbyggere på torvet, der er pyntet i nattens anledning. En mystisk gæst – Halloweens zar – vil komme på visit. Prøv at give ham noget slik og se, hvad der sker! Gem dog også noget slik til dine medborgere, da det kan redde dig fra, at de laver fis og ballade med dig. Heldigvis byder opdateringen også på nye reaktioner, så du kan virke tilpas skræmt eller overrasket, hvis det alligevel skulle ske.
  • Drømmeliste – Muligheden for at tage en lur og drømme dig til andre øer på visit blev introduceret i sommer. Nu bliver det muligt at lave en liste med dine yndlingsøer at besøge i drømme, så det er nemt at vende tilbage til dem via en lille morfar.
  • NookLink-opdatering – NookLink Service i Nintendo Switch-appen til smartphones får en opdatering i starten af oktober. Med denne opdatering kan du bruge din smartphone til at udføre reaktioner i spillet.

Animal Crossing: New Horizons halloween opdatering frigives i morgen.