Så er der endnu en nyhed omkring FIFA21 med det officielle EA SPORTS™ FIFA 21 soundtrack, der består af musik, der repræsenterer fans fra hele verden. FIFA

Soundtracket har samlet fantastisk musik fra både etablerede stjerner og nye, spændende navne, mens VOLTA FOOTBALL soundtracket har toner fra streetfodbold med det nyeste inden for grime, elektronisk musik og hiphop. Danske ICEKIID har fundet vej på FIFA 21 soundtracket med nummeret ‘ErruDumEllaHvad’

Det er kæmpe stort for mig. Jeg er vokset op med spillet og siddet med drengene og spillet hele mit liv. Og nu er jeg selv en del af det. Det er jeg stolt af og glad for. Det viser bare de niveauer man kan tage det til, hvis man aldrig stopper og kører på hver dag som vi har gjort!” fortæller ICEKIID før udgivelsen.

I alt er der over 100 internationale kunsterne som Grammy Award-vindende superstjerne Dua Lipa, den brasilianske popsensation Anitta og anerkendte musikere som Charli XCX, Disclosure og Stormzy samt mange andre. Men man finder også numre fra nye og kommende stjerner som Tkay Maidza, Madame Gandhi, Chløë Black og mange andre. 

FIFA 21 er med til at bringe fans sammen på tværs af lande og kulturer. I år kan du tilmed lytte til VOLTA FOOTBALL-soundtracket, mens du spiller andre spiltyper som FIFA Ultimate Team og Career Mode, hvis du ændrer indstillingerne i spillet. Både FIFA 21 og VOLTA FOOTBALL soundtracks er ude nu og kan høres på Spotify, Deezer og Apple Music.

For at fejre det nye soundtrack sammen kan FIFA-fans for første gang opleve FIFA World Celebration d. 1. oktober. Her kan du som noget helt særligt se mere end 50 kunstnere fra soundtracket, der er med til at fejre den kommende udgivelse af FIFA 21 på deres respektive kanaler. Følg med på @easportsfifa for tidsplan og detaljer samt mere info om, hvordan du kan deltage.

Forudbestil FIFA 21 før den 9. oktober og få nye FUT-spilledragter designet af Anitta, Rema, Lil Mosey, DAVE og BEAM.