En ny opdatering til Animal Crossing: New Horizons lander snart. Læs mere om den lige her.

Det er ikke nogen hemmelighed at Animal Crossing: New Horizons får en masse lækkert løbende. Nu er sommerlækkerierne på vej. Læs pressemeddelelsen omkring denne sommer opdatering her:

SOMMEROPDATERING TIL ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS DEN 3. JULI

26. juni 2020 – Gratis opdateringer lander i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch med nye funktioner, såsom muligheden for at svømme og dykke efter havdyr. Du vil også møde nye ansigter og finde nye genstande, herunder møbler med havfruetema. Disse gratis opdateringer er blandt nogle af de nye oplevelser, der kommer til din ø i løbet af sommeren og tiden efter.

Den 3. juli byder den nye opdatering på følgende:

Svømning og dykning – Grib en våddragt og dyk efter nye, maritime oplevelser i Animal Crossing: New Horizons. Svøm i det indbydende farvand ud for kysten af ​​din ø og dyk for at opdage søvæsener, der eventuelt kan komme på museum. Husk, at lytte til Blathers sjove fakta, når du donerer dine nye opdagelser.

Pascal belønner dig med opskrifter – Den venlige gæst Pascal ser ud til at elske muslinger, og skulle du finde en, mens du dykker, kan han finde på at bede dig om at få den. Som tak forærer han dig en DIY-opskrift med havfruetema.

Gulliver? – Når du har downloadet den gratis opdatering, vil et velkendt ansigt lejlighedsvis skylle op på land, men nu med et lidt anderledes, piratlignende outfit. Giv ham en hjælpende hånd, så sender han dig en belønning for at vise sin taknemmelighed.

Men dette er ikke alt! En anden sommeropdatering er planlagt til i begyndelsen af ​​august, så vi vender tilbage med yderligere detaljer.

Forrige indlægEn masse nyt om Diablo IV
Næste indlægNyt Fairy Tail gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)