Anki Overdrive har taget verdenen med storm. Ikke mindst for de nytænkende muligheder for at lege med ”Racerbane”. Men nu tager vi skridtet videre, for nu er det muligt at få Supertrucks med i spillet.

Vi har fået mulighed for at anmelde X52 supertruck som er en af de nye supertrucks, der er en del af de snart ret store udvalg til Anki Overdrive.

Det første man lægger mærke til når man pakker denne herlighed op er lastbilens størrelse i forhold til de biler vi kender fra banen. Som I kan se på billedet, så er denne lastbil lidt over dobbelt så stor som de andre biler er. Og man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når man ser den, for nu kan man virkeligt dominere Anki Overdrive.

Da vi får startet op for denne herlige X52, så kan vi med det samme sige, at det holder lige præcis hvad det lover når man ser lastbilen. For den er jo enorm, og mulighederne er mange med den. Først så får man jo en tutorial der sender en igennem mulighederne med den.

Og vi kan uden at sige for meget, at køber man denne, eller en af de andre Supertrucks vil man ikke fortryde det. For man kan se at de våben og muligheder der er med X52 de gør at man kan give de andre baghjul med det samme. Og når man kommer ud på sit første løb på egen hånd får man det bekræftet.

Ikke nok med de fede muligheder med den, så er dens størrelse også med den. For når du kommer bragende med X52 i nærheden af de andre biler, så skal der intet til at smide dem af banen hvilket er en fordel for dig, men skaber panik for de andre der skal fiske deres bil op fra gulvet og tilbage til banen.

Alle kneb gælder jo i Anki Overdrive, men har du en Supertruck og de andre ikke har det, vil de måske føle sige en smule snydt. For denne Supertruck er virkelig vild i forhold til de normale biler. Den har både betydeligt federe våben, boost og størrelse. Så den har alt med sig må man sige.

En ting man dog skal passe på når man ræser der ud af er at lastbilens trailer faktisk drejer som en rigtig lastbil ville gøre. Det giver den et super fedt finish og man føler at der er gjort noget ved det. Men har man bygget en bane med mange sving, kan det desværre også være en ulempe at køre med den. For vi har flere gange oplevet at lastbilen godt kan sætte sig selv i svingninger, og det kan godt få lastbilen ud af kurs. Og det er der selvfølgelig ingen der ønsker sig i kampens hede.

Men selvfølgelig er det også i orden at den kan være svær at styre, for det er jo en lastbil, og ikke bare en simpel lille bil.

En ny fed ting der sker hvis man køber en Supertruck er man får en ny game mode. Den nye Game Mode hedder Takeover. Man kører lastbilen eller biler. Og denne Game Mode går ud på man skal ”skade” lastbilen indtil dens energi er nede og den kan overtages. Dette er et frisk pust til spillet og er ret fedt fundet på.

Der er 2 Supertrucks at få fingrene i der ude. Den ene er denne vi anmelder her. Denne kan også fås i en Ice version hvor den er hvid. Men der er også en helt anden en der er grøn og hedder Freewheel. I kan se et billede af dem begge her:

X52 Supertruck er et must have til Anki Overdrive. Det tilføjer banen mange flere timers brug, og man åbner for mange muligheder.

Har I fået blod på tanden ved at læse denne anmeldelse, men gerne vil se hvad selve Anki Overdrive har at byde på, kan I klikke her for at se anmeldelsen af selve banen.

Vi takker PR Nordic for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDet bliver muligt at tage screenshot på Switch
Næste indlægMiddle-earth: Shadow of War annonceret med trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anki-overdrive-x52-supertruck-anmeldelseX52 Supertruck er et must have til Anki Overdrive. Det tilføjer banen mange flere timers brug, og man åbner for mange muligheder.