En ny DLC til Assassin’s Creed Origins er ude nu. Byd velkommen til Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones.

For at fejre denne udgivelse, deler vi hermed udgivelses traileren til Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones, så I kan se hvad denne DLC har at byde på.

I kan læse meget mere om denne DLC ved at klikke her.

Skal der spilles Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones i dag?

Forrige indlægCastlevania sæson 2 kommer i år
Næste indlægLost Sphear ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)