Så blev spændingen udløst. Det nye Battlefield spil er endelig blevet officielt annonceret og hvor ser det bare fedt ud! (Ja hvis vi selv skal sige det, fantastisk!). Der kom nogle nye bits af informationer og en mega fed trailer. Tjek den ud i toppen!

Spillet kommer til at hede Battlefield 1. Det er EA DICE der står bag spillet og de indtog en lille scene her til aften for at snakke om spillet. De startede ud med et tilbageblik på de mange tidligere Battlefield spil og hvordan hele serien har forandret sig med tiden.

Men endelig blev det tid. Med Battlefield 1 har DICE og EA ville gøre noget nyt og spændende. Det må man sige de har formået. Fantastiske flotte omgivelser med skyttegrave, dog fights i luften, krigsskibe, krigere til hest og hardcore soldater!

Battlefield1_Reveal_06

Der vil være single-player og multiplayer, men også muligheden for at spille hele spillet i squads sammen med vennerne. Der vil være et bredt udvalg af våben, køretøjer og endda mulighed for ar ride på heste.

Single-player kampagnen vil være det største serien nogensinde har haft. Der vil blive fortalt flere forskellige historier der hver giver deres syn på krigen. Mere info vil komme de kommende måneder.

Battlefield1_Reveal_01

Her er en liste over blot nogle af de kendte features i spillet:

  • Flyvemaskiner, tanks, heste, gas og gasmasker
  • Kampene finder sted på land, vand og i luften
  • Stor variation i køretøjer; light tanks og heavy tanks, fighter fly, bombe fly og krigsskibe i alle størrelser
  • Du kan snipe et fly fra land
  • Forskellige klasser, medic og scout, men også dedikerede klasser for køretøjer
  • Single-player kampagnen vil være mere rå end tidligere spil. Udtænkt hver situation, da alt hele tiden ændre sig
  • Mange muligheder for at forbedre og personliggøre våben
  • Nærkamp er blevet mere avanceret og bedre

Spillet er udviklet i det velkendte Frostbyte 3 Engine som også er brugt i Star Wars Battlefront udover de seneste Battlefield spil. Der vil også være rig mulighed for at kunne destruere omgivelserne, mere end hvad der før har været muligt.

Battlefield1_Reveal_03

Battlefield 1 ser fantastik godt ud og man kan se at der lagt mange kræfter i spillet fra knivskarpe talenter i spilindustrien. Det bliver uden tvivl en fornøjelse at se mere af spillet de kommende måneder.

Battlefield 1 udkommer på Xbox One, PS4 og PC d. 21 Oktober 2016