Det er omsider Fredag. Weekenden er lige rundt om hjørnet, der har den faktisk stået hele ugen og savnet dig. Men du skal lige have de sidste arbejdstimer eller skoletimer færdiggjort og det kan kun gå for langsomt. Vi hjælper gerne med underholdningen, skulle produktiviteten falde lidt eller pausen være for kedelig. Hvad med en Battlefield 1 video i Lego form? You got it!

Lego er jo fantastisk legetøj. Det kan bruges til alt! Det har et kreativt team fra Ukraine selvfølgelig benyttet sig af og har genskabt hele Battlefield 1 traileren i Lego via stop-motion (se video i toppen). Du får det hele lige fra animationer til store eksplosioner, luftkampe, skydning og meget mere.

Her får du den originale trailer og Lego videoen side om side, så du kan se hvor meget eller hvor lidt, forskel der er på de to.

Teamet bag videoen hedder Brick Cinema og har til huse i Ukraine. Dette er ikke deres første video med kombinationen af Lego og spil, så tjek da lige deres Youtube kanal ud, skulle du have lyst.

Battlefield 1 udkommer d. 21 Oktober 2016 på PlayStation 4, Xbox One og PC.