DICE og EAtager dig med tilbage til Anden Verdenskrig i Battlefield V. Endelig har vi nyt info og en trailer fra dette års udgivelse af krigsspillet. Hvordan ser det ud og hvad kan vi forvente? Læs med her!

Her til aften gik DICE og EA sammen med tv-værten Trevor Noah, live på youtube. I en længere liveudsendelse blev der snakket vidt og bredt om Battlefield V. De kom omkring de nye War Stories, multiplayer, gameplay odmes, våben, køretøjer og meget andet.

Noget af det fedeste er at Battlefield V ikke vil kræve Premium Pass for at få den fulde oplevelse. Det hele handler om at opleve historien og multiplayer på lige fod med andre. Det er en skøn og forfriskende nyhed. Alle starter ud på de samme præmisser og turen opleves sammen med andre. Fantastisk!

Der vil udover en ret så action spækket multiplayer også være en fed single player del i form af War Stories som vi kender det fra Battlefield 1. Her vil du komme til at opleve Anden Verdenskrig på tværs af Europa.

Der blev snakket vidt og bredt om spillet og du kan se hele live udsendelsen med udviklerne fra DICE og Trevor Noah her!

Hvis man forudbestiller Battlefield V, så får man mulighed for at deltage i en beta før spillet udgives.

Battlefield V udkommer d. 19 Oktober på PS4, Xbox One og PC.