Det kommer nok ikke bag på nogen, at det er December måned og julen er over os. Og når julen står for døren, så er det også ved den tid, det store julegave ræs det starter. Hvis det er pakker til gamere der skal købes, så har vi her et bud, til Bethesda fans landet over.

Gaven til den store Fallout fan som næsten har alt:

Denne her samling, er gaven som en hver Fallout fan ville elske. Byd velkommen til “The Art Of Fallout 4 Limited Edition”, som er en lækker samling af artwork, fra Fallout 4, på en måde som du aldrig har set før. Denne unikke samling er kun lavet i 5.000 eksemplarer, så der bliver nok rift om den.

artwork

Gaven til den som skal vide alt om Fallout 4 og blærer sig lidt over for vennerne:

Kunne du godt tænke dig at eje den ultimative guide til Fallout 4, så se med her. Hvis du køber denne gave , så er du sikret den bedste guide man kan ønske sig til Fallout 4. Denne guide er den ultimative guide, til overlevelse i Fallout 4. Og ikke nok med det, så er der bonus med som en hver Fallout fan ville elske. Du får en The Art Of Fallout 4 kalender for året 2015-2016. Du får endda også nogle Nuka Cola samleobjekter som man ikke kan købe ellers og meget andet.

survival

Trøjerne til den stilfulde Fallout Fan:

Mangler du gaven til en, som skal holde varmen her i den mørke og kolde tid, så er dette gaven der kalder på dig. I kan nemlig få fingrene i en Sweaters eller en Hættetrøje med stor stil over. Man kan nemlig få fat i disse 2 herligheder som i ser lige her:

fotøj

Pynt til dem der elsker figurer:

Det er ret populært, med de figurer som har store hoveder. Vi kender dem som bobbleheads. Disse figurer fåes nu i en Fallout 4 version. I kan få dem i en Fallout 4 version eller en Fallout 4 Mystery Version. Man kan da ikke andet end at holde af de figurer, og de ville uden tvivl pynte i en hver Fallout fan samling:

fallbobble

Til den som er mest til brætspil:

Der er ikke noget bedre, her i de mørke tider, end at sidde samlet med familien omkring spisebordet med et godt brætspil. Det er nu også muligt for Fallout fans. For der er nu udgivet en Fallout Monopoly , som uden tvivl vil få en hver brætspillende gamer til at trække vildt på smilebåndet:

fallmono

Sød musik i vores ører:

Hvem kan ikke lide at sidde og lytte et genialt soundtrack til vores ynglings spil. Det er nu muligt at få fingrene i Fallout 4 Soundtracket . Og er du til noget helt specielt, så kan du få denne Fallout 3 Special Edition Vinyl Soundtrack:

falloutlyd

Til den som rejser meget, og skal have noget helt specielt med:

Det er altid rart, at have en god taske med når man skal ud og rejse. Og er du Fallout Fan, så vil du også gerne have noget med der kan fortælle andre at du er inkarneret fan. Der er 2 mulige tasker at vælge imellem. Den første er en Pip-Boy Messenger Bag og det er klart et must for alle rejsende Fallout fans. Den anden er en taske plus pung til hende som troede hun havde alt, og giver den fuldt ud med stor stil:

piptaske

Til dig der tør se dommedagen i øjnene, og ikke gider rende med bar mave:

Har du ikke altid ønsket dig din helt egen DOOM T-Shirt ?. Det er nu muligt, for Bethesda har nemlig lavet denne dejlige DOOM T-Shirt som kan pynte en hver krop hos os gamere:

doom

Til den der troede han ellers havde nok brikker at flytte rundt med:

Så er det muligt at samle sit helt eget Skyrim Puslespil . Du kan nemlig nu få et lækkert puslespil på hele 550 brikker, hvor du samler kortet fra The Elder Scrolls V: skyrim:

pusle

Den ultimative Dishonored bog:

Hvis du troede du havde alt man kunne ønske sig som Dishonored fan, så kan du godt tro om igen. For her kan vi præsenterer Dishonored: The Duwall Archives, som er en fin bog på 184 sider, og det er ikke hvilken som helst bog. Den indeholder artwork, manuskripter og andre godter som man ikke kan leve uden, som Dishonored fan:

dis

Hvilken gave ide er øverst på din ønskeliste?