call-of-duty-black-ops-iii-3-with-nuk3town-dlc-pre-order

En lille trist nyhed til de spillere, som kommer til at spille Call of Duty Black Ops III på Playstation 3 og Xbox 360. Det har ikke være muligt at opretholde en høj framerate ved ned-konveteringen til last-gen. I forhold til at Xbox One og Playstation 4 kommer til at køre støt på 60 frames pr. sekund eller frps, hvor PC udgaven er lavet til 4K opløsning, så kommer Playstation 3 og Xbox One kun til at køre med 30frps.

Det har simpelthen ikke været en mulighed at få spillet til at køre stabilt og på den ønskede framerate på last-gen. Derfor har udviklerne set sig nødsaget til endnu engang at skuffe de spillere, som endnu ikke har opgraderet til next-gen. Det er så svært for ikke at sige umuligt, at få hardwaren i de to last-gen konsoller til at yde det som kræves, for at få spillet op til 60frps.

2854012-black+ops+3_ramses+station_quad+tank

Det skal dog siges at udviklerne har virkelig gjort deres for at få frameraten lang højere op, men er blevet begrænset af den ydeevne som Playstation 3 og Xbox 360 har i deres hardware. Så udover at spillerne på Playstation 3 og Xbox 360 ikke får en single player del, så må de desværre også nøjes med “sølle” 30frps.

Hvad siger vi til det?